fbpx

FOTOGRAFII BOTEZ - PORTOFOLIU

UN STIL MODERN & CREATIV

Surprind în imagini colorate și pline de viață emoțiile tale și ale persoanelor dragi pentru ca tu să le poți retrăi și peste ani. Alege un fotograf botez profesionist

Fotografii Botez

fotograf botez bucuresti

Fotografii botez in ziua botezului

Nu știu dacă ai apucat să vezi, însă una din calitățile ce mă recomandă ca fotograf botez, se află la pagina despre noi, unde "cel mai mic fotograf", adică băiețelul meu Sebastian, vorbește foarte frumos despre mine și mă învață în fiecare zi, ce înseamnă răbdarea și cum trebuie să mă adaptez in orice situatie, când vine vorba de a lucra cu cei mici.

01

Fotografii botez

Fotografii botez la biserica

02

Fii alaturi de cel mic in cea mai importanta zi din viata lui si bucura-te alaturi de el intr-o zi asa de frumoasa si plina de emotie. De fotografii ne ocupam noi cu drag.

Fotografii botez

Fotografii de botez

CUM ALEGETI

UN FOTOGRAF BOTEZ

?

Uneori ceremonia religioasă, îi scoate pe cei mici din zona lor de confort și din acest motiv, uneori cei mici se comportă diferit, față de cum te-ai obsnuit cu el acasă, iar alteori, micuții fiind captivați de tot ce înseamnă slujba de botez, obosesc foarte rapid, iar eu recomand de cele mai multe ori, să ne luăm puțin din timp, recomand cel puțin o ora, înainte de a merge la biserica, pentru a realiza o mini ședința foto acasă cu cel mic, dar și cu părinții și eventual cu nașii de botez sau bunicii, dacă sunt prin preajma.

fotograf botez

CE FOTOGRAFII

BOTEZ SE FAC

?

Se întâmplă că aceste fotografii, să fie singurele realizate din ziua botezului, pentru că din lipsa de timp, oboseală sau pur și simplu fiindcă s-a uitat, nu se vor mai face alte fotografii, pe parcursul botezului în care să fie la un loc copilul și părinții. Un alt motiv pentru care recomand să ne întâlnim înainte de biserica, dacă este posibil bineînțeles, ar fi că atunci copilul este mult mai relaxat, este odihnit și ne putem sincroniza cu programul lui din fiecare zi în care stime când este vioi și cel mai binedispus.

CONTACT