fbpx

Videoul se încarcă... ai răbdare.

CONTACT
HOME
→SCROLL
explorează

Vrei să vezi cum fotografiez la nuntă?

Îți prezint alături 2 clipuri de Making of, filmate și montate, de colegii mei, de la 2 nunți diferite, la care am avut onoarea să participăm anul trecut.

În primul clip este vorba despre nunta care a avut loc la Salon Du Mariage cu Iemmima și Cosmin și poți vedea povestea întreagă, accesând butonul de mai jos.

NUNTĂ - IEMMIMA SI COSMIN

În cel de-al 2 lea clip, este vorba despre o nuntă fotografiată de mine și colegul meu, care a avut loc în Brașov. O nuntă foarte frumoasă și relaxată, iar povestea completă o puteți vedea apăsând butonul de mai jos.

NUNTĂ - ANDREEA ȘI DRAGOȘ

FOTOGRAF PROFESIONIST GABRIEL RADU

Vrei să fotografiezi ca mine?

Aceste 2 clipuri sunt dedicate mai mult colegilor fotografi, aflați la început de drum și nu numai, care vor să învețe tainele acestei meserii frumoase.

Dar și pentru o viitoare mireasă, aceste clipuri îți pot prezența cum anume lucrez eu și echipa mea și ce fotografii putem realiza, într-un timp scurt, sau atunci când spațiul nu este foarte mare.

Îți prezint cum se desfășoară o ședință foto de logodnă și o ședință foto în ziua nunții.

Un scurt video de la ce s-a petrecut în 2019. Am cunoscut mulți oameni frumoși la suflet, am "scris" în imagini zeci de povești de dragoste și sper ca în 2020 să fie cel puțin la fel de frumos.

NUNTĂ - ANDREEA ȘI DRAGOȘ

FOTOGRAF PROFESIONIST GABRIEL RADU

NUNTĂ - CAMELIA & PETRUȘ

CONTACT