FOTOGRAF CUNUNIE CIVILA

FOTOGRAF PROFESIONIST GABRIEL RADOO

Ca fotograf de cununie civila am fost onorat sa fiu martor la foarte multe momente emotionante. Si le-am surprins cu emotie si bucurie din spatele lentilelor aparatului meu. Te invit sa descoperi una dintre ele.

vezi povestea lor

Eu sunt Gabriel Radoo si de peste zece ani sunt fotograf profesionist. Iubesc sa aduc emotie si culoare in fotografiile cuplurilor cu care lucrez. Imi doresc sa transform fiecare cununie civila intr-o amintire plina de emotie si bucurie.

Cu o prezenta discreta, voi documenta absolut toate evenimentele importante. Imi doresc sa transform fiecare cununie civila intr-o amintire frumoasa si sa surprind fiecare moment in fotografii elegante, moderne, romantice, plin de culoare si de emotii. Folosind un stil fotojurnalistic, voi fi prezent pe toata durata evenimentului pentru a va oferi fotografii autentice, editate natural care vor trece cu siguranta testul timpului si vor spune povesti pentru generatiile urmatoare.

In toti cei zece ani de experienta am fost onorat sa fiu martor la foarte multe momente emotionante. Asa ca stiu cat de important este sa ai alaturi de tine un fotograf profesionist care sa te inteleaga si sa te ajute ori de cate ori ai nevoie.

La fiecare cununie civila ma emotionez si ma bucur. Si sunt alaturi de miri cu orice este nevoie. Am fost consilier (pentru momentele neprevazute sau putin mai incordate). Am fost croitor (nu te putine ori, eu sau sotia am modificat rochia de mireasa chiar in ziua nuntii). Am fost farmacist (am un set divers de medicamente si leocoplast in geanta foto). Am fost uneori si sofer pentru invitati.Te invit sa ne cunosti povestea si abia asteptam sa aducem culoare si emotie in viata ta.

fotograf București

DESPRE NOI

FOTOGRAF CUNUNIE CIVILA

FOTOGRAF PROFESIONIST GABRIEL RADOO

Fotograf profesionist de nuntă Gabriel Radu

Pentru mine un fotograf de cununie civila este mai mult decat cel care trebuie iti transforme evenimentul intr-un album de fotografii. Imi doresc sa aduc culoare, emotie si zambete in viata voastra. Iar atunci cand veti spune cel mai frumos „DA” sa fiti relaxati si sa va bucurati de fiecare moment.

Sunt alaturi de voi pentru ca stiu cat de important este acest moment in viata voastra. Si sunt convins ca doar impreuna putem scrie cea mai frumoasa poveste de cununie civila. Asa cum am facut-o in multe ocazii pentru atatea si atatea cupluri frumoase pe care va invit sa le cunoasteti.

CONTACT