fbpx
Fotograf Bucuresti

Ai nevoie de un fotograf profesionist in Bucuresti? Ne-ar placea sa ne cunoastem si sa cream impreuna povesti pline de emotie si culoare. Cu fiecare fotografie ne dorim sa spunem o poveste care sa ramana peste ani si ani. Noi suntem Alexandra si Gabriel Radoo si impreuna conducem studioul foto GABRIEL RADOO, un studio

foto-video complet, premiat la nivel national si international.

Daca ai nevoie de un fotograf Bucuresti, te asteptam sa ne cunoastem si sa transformam impreuna fiecare moment intr-o amintire plina de emotie, sinceritate si bucurie. Iar daca esti dintr-un alt oras, suntem aici sa te ajutam, noi ne deplasam cu placere atat in tara, cat si in afara ei, pentru ca ne place sa cunoastem oameni si locuri noi.

DESCOPERĂ SERVICIILE NOASTRE

PORTOFOLIU

fotografii nuntă photo
Sedinta foto logodna
STUDIO FOTO BUCUREȘTI (8)
Fotograf botez Bucuresti
Fotografie corporate
FOTOGRAF BUCUREȘTI

Studioul foto GABRIEL RADOO a fost creat din iubirea de oameni. Ne place să surprindem emoțiile, bucuriile și pasiunile lor. Ne dorim să le fim alături în fiecare moment care înseamnă ceva pentru ei. Și să le surprindem în fotografii pline de emoție și culoare, indiferent că vorbim despre fotografii nuntă, fotografii botez, ședință foto logodnă sau "Trash the Dress, fotografii de studio, corporate sau de produs.

Dacă ai nevoie de un fotograf București, atunci ai ajuns la locul potrivit. Cu o experiență de peste zece ani în fotografia de nuntă, stilul nostru este unul fotojurnalistic, romantic și plin de culoare. Cu o editare naturală, ne dorim de fiecare dată să creăm fotografii autentice și oneste.

Pentru noi fiecare poveste începe printr-o întâlnire, așa că va vă așteptăm cu drag să ne contactați și să ne povestiți mai multe despre voi. Doar împreună putem spune povești de neuitat.

FOTOGRAF BUCUREȘTI

► VEZI PORTOFOLIU

FOTOGRAF BUCUREȘTI

În cei peste 12 ani de activitate, am avut norocul să fim prezenți și să surprindem prin fotografii elegante foarte multe momente speciale. Ne-am bucurat de fiecare „te iubesc” surprins prin lentilele camerei, de fiecare lacrimă de bucurie, de fiecare îmbrățisare, fiecare sărut, fiecare mulțumesc. Am zâmbit, am plâns și ne-am distrat împreună. Am fost împreună la toate evenimentele importante din viața voastră. Și pentru asta vă mulțumim.

A fost o bucurie să scriem împreună o parte importantă din povestea voastră. Sunt convins că toate emoțiile pe care le-am surprins în fotografiile noastre o să vă fie mereu alături, păstrând vie amintirea fiecărui moment peste ani.

Dacă ai nevoie de un fotograf București, ai ajuns unde trebuie, majoritatea poveștilor noastre s-au scris aici. Descoperă o parte din oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului prin intermediul poveștilor pe care le-am fotografiat împreună. Și află ce spun despre noi.

fotograf București

testimoniale - VEZI CE SPUN CLIENȚII NOSTRI

FOTOGRAF BUCUREȘTI

Noi, studioul foto GABRIEL RADOO, încercăm să surprindem emoția și dragostea dintre voi cu fiecare fotografie elegantă pe care o facem la nunta voastră. Știm cât de important este acest moment pentru voi, așa că ne vom dărui cu pasiune pentru a vă ajuta să vă bucurați de acest eveniment și peste ani.

Cu o editare naturală, imaginile pe care le vom contrui împreună vor fi romantice și pline de culoare, trecând cu siguranță testul timpului.

Descoperă fotografii de nuntă pe care le-am făcut cu suflet, dăruire, vorbă bună, culori și emoții. A fost o bucurie să le fim alături tuturor familiilor care ne-au ales!

fotograf NUNTA bucuresti

POVEȘTI DE NUNTA

FOTOGRAF BUCUREȘTI

Cu fiecare poveste de dragoste pe care am surprins-o în fotografii colorate și pline de emoție am scris o pagină din viața unui cuplu. Am fost alături de ei într-unul dintre cele mai frumoase și mai speciale momente, nunta. Și am rămas împreună mult după terminarea ei, creând împreună o ședință foto specială „Trash the dress” sau mai nou „Love the dress”, unde realizăm fotografii cu adevărat spectaculoase în locații la care în ziua nunții n-am avea acces.

Descoperă povești speciale de după nuntă pe care le-am surprins prin lentilele aparatului meu.

Fotograf nunta Bucuresti

ȘEDINȚĂ FOTO

TRASH THE DRESS

FOTOGRAF BUCUREȘTI

Nașterea unui copil este cel mai de preț cadoul pe care îl primești de la viață. Cu fiecare fotografie de botez încerc să spun o poveste plină de sinceritate, inocență și frumos. Să surprind din spatele aparatului de fotografiat cele mai elegante și mai sensibile momente împreună cu cel mic.

Vă invităm să descoperiți cele mai frumoase momente de familie. A fost o bucurie să vă le fim alături tuturor familiilor care ne-au ales să le fim alături încă de la primii pași!

fotograf botez bucuresti

FOTOGRAF BOTEZ

FOTOGRAF BUCUREȘTI

Ca fotograf București, relația cu oamenii este cea mai importantă pentru mine. O găsesc în clipele pline de iubire de la o nuntă, în momentele speciale de la un botez, dar și în evenimentele corporate. Pentru că toate sunt despre oameni, iar nouă la studioul foto GABRIEL RADOO ne este foarte drag să-i fotografiem. Cu profesionalism, atenție la detalii, empatie și creativitate suntem alături de tine la toate evenimentele pe care le organizezi.

Descoperă evenimente pe care le-am fotografiat cu suflet, bucurie și multă pasiune. Ne vedem cu următoarea ocazie!

fotograf EVENIMENTE București

FOTOGRAF BUCUREȘTI

Transformăm idei în fotografii colorate și pline de emoție. Avem un studio frumos amenajat în care putem să facem fotografii pe diferite tematici. Fotografii portret, de cuplu, cu cel mic sau de familie, fotografii de sezon - de la o ședință foto de Paște, până la o ședință foto Crăciun - avem multe idei creative pe care să le dezvoltăm împreună cu voi. Dacă ai vrea niște fotografii de familie care să îți rămână peste ani și cauți un fotograf București, atunci te așteptăm la studioul nostru.

Intră în lumea poveștilor de studio. Te așteptăm și pe tine să creăm împreună fotografii care îți vor fi alături toată viața.

FOTOGRAF PROFESIONIST BUCURESTI

FOTOGRAFII STUDIO

FOTOGRAF BUCUREȘTI

Cauți un fotograf București care să te ajute să-ți pui în evidență produsele? Atunci te aștept să lucrăm împreună. Cu dăruire, atenție la detalii și profesionalism, încerc să surprind fiecare produs. Avem idei originale și creative prin care comunicăm de fiecare dată calitățile, beneficiile și eficiența fiecărui produs pe care îl surprindem în imagini.

Descoperă produse pe care le-am fotografiat cu multă pasiune. A fost o plăcere să le fotografiez!

FOTOGRAFIE DE PRODUS

FOTOGRAFIE DE PRODUS

CONTACT