fbpx
Studio foto Bucuresti
CONTACT
HOME

Cu fiecare fotografie ne dorim sa spunem o poveste in culori si emotii. Noi suntem Alexandra si Gabriel Radu si impreuna conducem studioul foto GABRIEL RADU visual storyteller, un studio foto video complet, premiat la nivel national si international.

Daca ai nevoie de un studio foto Bucuresti, te asteptam sa ne cunoastem si sa transformam impreuna fiecare moment intr-o amintire plina de emotie, sinceritate si bucurie.

exploreaza
STUDIO FOTO BUCUREȘTI

Pasionati de frumos, de emotie si de oameni, noi suntem Alexandra si Gabriel Radu si impreuna cu baietelul nostru Sebastian, conducem studioul foto GABRIEL RADU Visual Storyteller. Cu o experienta de peste 10 ani in fotografia de nunta, premiati la nivel national si international, avem un studio foto in care putem face absolut orice tip de fotografie ne este ceruta.

Daca ai nevoie de un studio foto pentru a-ti promova produsul, pentru a surprinde in imagini pline de emotie momentele maternitatii sau pentru un portofoliu de business, suntem aici sa iti spunem povestea in culori si emotii. Dar inainte sa pornim la drum, te invitam sa ne cunoastem.

DESPRE NOI

STUDIO FOTO BUCURESTI

Va asteptam cu drag sa ne spuneti mai multe despre voi pentru ca stim ca impreuna putem spune povesti de neuitat. Avem un studio frumos amenajat in care putem sa surprindem momente minunate. Putem face orice tip de fotografie care poate fi realizata intr-un spatiu special amenajat.

Ne oprim mai jos la cateva exemple - fotografii fashion, de model, fotografii de maternitate si pentru cei mici, fotografii de produs sau de business - dar plecand de la nevoile si dorintele voastre, putem veni cu propuneri personalizate. Suntem creativi, pasionati si plini de entuziasm.

CONTACT

Ai nevoie de un studio foto Bucuresti pentru colectia ta de moda? Cauti un fotograf care sa puna in valoare articolele vestimentare pe care modelele tale le poarta?

Sau ai nevoie de cineva care sa surprinda povestea din spatele unor produse de ingrijire corporala? Atunci te asteptam la studioul foto GABRIEL RADU Visual Storyteller.

STUDIO FOTO

STUDIO FOTO BUCURESTI

Fiecare model are nevoie de un portofoliu cu fotografii reprezentative. Daca ai nevoie de un studio foto care sa te ajute sa obtii cadre impecabil realizate, te asteptam la noi.

Un astfel de „book” trebuie sa fie realizat de un fotograf profesionist care stie sa puna modelul in valoare si sa te ajute sa obtii proiectele mult visate. Te invitam sa ne cunoastem si sa transformam fotografiile tale in imagini pline de emotie si culoare.

Fotograf profesionist de nunta - studio foto bucuresti

PORTOFOLIU

STUDIO FOTO BUCURESTI | FOTOGRAFIE DE MATERNITATE

Stim cat de important este aceasta perioada pentru voi si cat de mult ati asteptat-o. Va bucurati de fiecare semn pe care vi-l da cel mic. Radiati de fericire. Si abia asteptati momentul in care va va spune „mama” sau „tata”. Dar pana atunci, trebuie sa fiti in luminile reflectoarelor si sa surprindeti acest moment special in cadre impecabil realizate.

Putem face fotografii clasice, precum cea in care tatal isi tine mainile pe burtica mamei. Sau putem sa ne gandim impreuna la povesti mai dinamice sau mai amuzante. Suntem creativi si suntem convinsi ca impreuna putem crea povesti minunate. Daca ai nevoie de un studio foto care sa aduca emotie si culoare in cea mai frumoasa perioada din viata, te asteptam la noi.

STUDIO FOTO BUCUREȘTI (8)

FOTOGRAFIE DE BOTEZ

STUDIO FOTO BUCURESTI | SEDINTA FOTO CRACIUN

Te asteptam pentru o sedinta foto de Craciun, in studioul nostru foto din Bucuresti in perioada sarbatorilor de Craciun, pentru a surprinde amintiri, emotii si zambete cu cel mic, dar si cu toata familia.

Vezi cum arata o sedinta foto de Craciun apasand pe butonul de mai jos.

Sedinta foto Craciun

PORTOFOLIU

STUDIO FOTO BUCURESTI | FOTOGRAFIE DE PRODUS

Daca ai un produs si ai nevoie de fotografii care sa surpinda povestea din spatele lui, sa-i puna in evidenta calitatile si valoarea, te asteptam la studio foto Bucuresti, GABRIEL RADU Visual Storyteller.

Ca fotograf profesionist cu peste zece ani de experienta stiu sa caut cadrele potrivite si sa creez imagini care sa te ajute sa vinzi produsul. Vom alege lumina, contrastul, fundalul potrivit pentru ca povestea produsului tau sa fie perfecta.

STUDIO FOTO BUCUREȘTI (7)

PORTOFOLIU

STUDIO FOTO BUCURESTI | FOTOGRAFII CORPORATE

Atunci cand vine vorba despre viata ta profesionala trebuie sa gasesti un fotograf in care sa ai incredere. Care sa te cunoasca. Sa stie povestea dincolo de sedinta foto pentru ca doar asa va putea sa iti surprinda adevarata personalitate in fotografii.

Ai nevoie de un fotograf profesionist care sa iti puna in valoare calitatile si sa-ti reduca partile mai putin fotogenice. Culorile, emotiile, atmosfera si atitudinea surprinsa de fotografii pot sa decida reusita vietii tale profesionale, iar pentru noi este important ca tu sa fii relaxat, increzator si implinit.

Fotografie corporate

CORPORATE

CONTACT