Gabriel Radu fotograf profesionist

Povestea din spatele acestui site, a început acum mai bine de 12 ani și, în decursul anilor, am creat brandul GABRIEL RADOO. Aici veți găsi mai multe informații despre noi, dar și despre cei trei băieței care ne inspiră să fim mai buni în fiecare zi.

Înainte de a ajunge la ceea ce suntem astăzi, haideți să vă împărtășim povestea noastră.

Gabriel Radu fotograf profesionist photo2
Gabriel Radu fotograf profesionist photo3
Gabriel Radu fotograf profesionist photo5

Deși pare că a trecut o viață de când ne știm, ne aducem cu drag aminte de prima noastră călătorie împreună în afara țării și cum dintr-o dată apetitul nostru pentru călătorit a explodat.

Au fost multe țări și orașe pe care le-am vizitat de-a lungul timpului și suntem recunoscători pentru asta.

Cerere in casatorie cu Alexandra si Gabriel Radu

Și cum viața este mai frumoasă în doi, mi-am luat inima în dinți și am cerut-o pe Alexandra în căsătorie. Dar cum sunt o fire creativă, nu puteam lăsa ca acest moment să fie unul banal și am "lucrat" efectiv o lună de zile aproape ca să duc acest plan la final, iar rezultatul îl puteți vedea și voi în video-ul alăturat.

02

Gabriel Radu fotograf profesionist photo7a

În 2017 am fost la cea mai tare nuntă din viața noastră și bănuiesc că ați anticipat cine erau mirii :D N-a fost o nuntă făcută că "așa trebui" ci o nuntă organizată de noi după dorințele și preferințele noastre. Așa recomandăm și viitorilor miri.

Alexandra si Gabriel Radu - filmare de la nunta noastra

Și dacă sunteți curioși să vedeți cum a fost la nunta noastră, clipul alăturat a reușit să surprindă foarte bine momentele frumoase din ziua nunții.

04

Gabriel Radu fotograf profesionist photo9

În 2019, s-a născut primul nostru copil și parcă dintr-o dată lumea noastră s-a schimbat. Știu că poate sună a clișeu, dar totul a fost mult mai frumos de atuni, iar viața noastră parcă a luat un alt sens. Ahh și un lucru mai puțin plăcut, n-am mai reușit să călătorim atât de mult față de cum o făceam înainte.

Gabriel Radu fotograf profesionist photo10

În 2021 ne-am mărit familia și a venit pe lume micuțul Matei care a întregit familia și mai mult. Iar dacă ni se părea greu uneori doar cu un singur băiețel, iată că acum vedem de fapt cît de ușor era atunci :))

06

07

Iar în 2022 micuțul Vlad s-a alăturat familiei noastre și aici s-a oprit pentru moment povestea noastră.

Gabriel Radu fotograf profesionist photo11

Dacă credeți că suntem potriviți pentru a fi alături de voi în ziua nunții voastre, ne-am bucura să ne întâlnim și să discutăm despre acest eveniment special.

hai să vorbim