fbpx

fotografprofesionist.ro echipa de fotografi

CONTACT

SERVICII FOTO

Povestea din spatele acestui site, a inceput acum mai bine de 12 ani, iar pe parcursul anilor, am definit si brandul GABRIEL RADU visualstoryteller. Aici veti gasi mai multe informatii despre mine, fotograf profesionist Gabriel Radu, despre sotia mea Alexandra Radu si despre cei doi baietei ai nostri, care ne inspira sa fim mai buni in fiecare zi.

Vezi povestea noastra mai jos.

GABRIEL RADU

Fotograf profesionist gabriel radu

Eu sunt Gabriel Radu, fotograf profesionist de nunta. Am peste 12 ani de experienta ca fotograf de eveniment si studio, devenind unul dintre cei mai cautati fotografi de nunta din Bucuresti, dar si din tara. Am fotografiat nunti de poveste in Bucuresti, Constanta, Craiova, Brasov, Pitesti, Ploiesti si nu numai, dar si in tari ca Olanda, Spania, Italia, Germania s.a. Vezi toate postarile la mine pe BLOG.

Pot imbina tehnica si precizia cu emotia si creativitatea. Pasiunea pentru fotografie s-a transformat intr-o activitate constanta de care ma ocup cu mare placere.

Sunt specializat ca fotograf de nunta, pentru ca imi place sa spun povesti, de aici si povestea logo-ului meu, GABRIEL RADU visual storyteller.

Cu serviciile pe care le ofer in acest moment pot veni in intampinarea celor mai sofisticate gusturi si pretentii ale celor care cauta fotograf profesionist pentru nunti si botezuri.

In fiecare proiect in care ma implic ca fotograf profesionist si pentru fiecare fotografie pe care o realizez surprind momente autentice, spontane, spun o poveste frumoasa si pun pe primul loc emotia. Oamenii ma inspira si ma provoaca in acelasi timp. Fiecare individ este unic si acest lucru trebuie sa se vada in fotografii profesioniste.

Am obtinut premii la nivel national si international, care mi-au reconfirmat valoarea. Eu pot realiza fotografii creative, spectaculoase, dar si momente emotionante neregizate din ziua nuntii, fotografii autentice, editate natural, care vor trece cu siguranta testul timpului.

Daca te-am convins si esti in cautarea unui fotograf nunta sau fotograf botez, eu, Gabriel Radu fotograf profesionist, sunt aici cu scopul de a spune povestea nuntii sau a botezului vostru.

SEBASTIAN RADU

CEL MAI MIC FOTOGRAF

Bună dragilor. Eu sunt Sebastian Radu și sunt cel mai mic fotograf profesionist din familia Radu și chiar din toată echipa RADU GABRIEL visual storyteller. Dacă te întrebi de unde am achiziționat așa de repede abilitățile de fotograf, tati e de "vină". Pe lângă că mă învață în fiecare zi câte ceva nou, el învață și alți fotografi la început de drum cum să folosească un aparat foto și să facă fotografii frumoase.

Încă de la naștere, m-a dus la studioul foto, m-a pus în geanta lui mare de fotograf, mi-a pus o camera vintage la gât și a început să mă pozeze. Și stați fără grijă, că mami era și ea implicată acolo, deși de abia mă născuse de 2 săptămâni. Uff, ce să fac, asta este viață mea într-o familie de fotografi, dar îmi placeeee la nebunie.

Apropo, că tot va ziceam de tati, dacă nu v-ați dat seama până acum, el este șefu' pe aici. El a realizat site-ul de față și manageriază toată echipa foto-video pe care o are. Știu, m-am murdărit puțin pe gură de engleză, dar tati zice că e cool să vorbim așa și că dacă învăț și o limba străină, o să-mi prindă bine în viață, bine pe lângă calitatea de "om" pe care încep să o învăț tot de la el și de la mami.

Hai că v-am reținut cam mult la secțiunea mea și nu vreau să va răpesc din timp, am observat și eu că în această perioada, toată lumea aleargă și se agită.

ALEXANDRA RADU

FOTOGRAF EDITOR

Sunt Alexandra Radu și sunt fotograf-editor, sotie de fotograf, dar și mămică a 2 baietei minunati. După ce nunta, botezul și evenimentul s-au terminat, începe munca mea. Îmi place să editez fotografiile și să transpun în culori vii toate emoțiile mirilor, părinților și familiei.

Editarea fotografiilor cuprinde totalitatea proceselor de modificare a imaginilor. Este o muncă grea, dar frumoasă, iar rezultatul merită toate orele petrecute în fața calculatorului. Îmi place să călătoresc și de acolo și atractia pentru frumos. Astfel, împreună cu soțul meu, Gabriel Radu, facem visurile oamenilor să devină realitate în fotografii minunate.

Gabriel Radu - familia mea

FACEBOOK

GOOGLE

CONTACT

Deschide chat-ul.
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Te pot ajuta cu ceva?