fbpx

fotografprofesionist.ro echipa de fotografi

Povestea din spatele acestui site, a început acum mai bine de 12 ani, iar pe parcursul anilor, am definit și brandul GABRIEL RADU VISUALSTORYTELLER. Aici veți găsi mai multe informații despre noi și despre cei doi băieței ai noștri care ne inspiră să fim mai buni in fiecare zi.

Dar până să fim ce suntem astăzi, hai să-ți arătăm povestea noastră.

Gabriel Radu fotograf
Gabriel Radu - familia mea
Amintiri Alexandra si Gabriel Radu photo II - Paris 2011

Deși pare că a trecut o viață de când ne știm, ne aducem cu drag aminte de prima noastră călătorie împreună în afara țării și cum dintr-o dată apetitul nostru pentru călătorit a explodat.

Au fost multe țări și orașe pe care le-am vizitat de-a lungul timpului și suntem recunoscători pentru asta.

Cerere in casatorie cu Alexandra si Gabriel Radu

Și cum viața este mai frumoasă în doi, mi-am luat inima în dinți și am cerut-o pe Alexandra în căsătorie. Dar cum sunt o fire creativă, nu puteam lăsa ca acest moment să fie unul banal și am "lucrat" efectiv o lună de zile aproape ca să duc acest plan la final, iar rezultatul îl puteți vedea și voi în video-ul alăturat.

02

Nunta noastra Alexandra si Gabriel Radu

În 2017 am fost la cea mai tare nuntă din viața noastră și bănuiesc că ați anticipat cine erau mirii :D N-a fost o nuntă făcută că "așa trebui" ci o nuntă organizată de noi după dorințele și preferințele noastre. Așa recomandăm și viitorilor miri.

Alexandra si Gabriel Radu - filmare de la nunta noastra

Și dacă sunteți curioși să vedeți cum a fost la nunta noastră, clipul alăturat a reușit să surprindă foarte bine momentele frumoase din ziua nunții.

04

Alexandra si Gabriel Radu si micutul Sebi

În 2019, s-a născut primul nostru copil și parcă dintr-o dată lumea noastră s-a schimbat. Știu că poate sună a clișeu, dar totul a fost mult mai frumos de atuni, iar viața noastră parcă a luat un alt sens. Ahh și un lucru mai puțin plăcut, n-am mai reușit să călătorim atât de mult față de cum o făceam înainte.

Alexandra si Gabriel Radu, Sebastian si Matei

În 2021 ne-am mărit familia și a venit pe lume micuțul Matei care a întregit familia și mai mult. Iar dacă ni se părea greu uneori doar cu un singur băiețel, iată că acum vedem de fapt cît de ușor era atunci :))

06

07

Alexandra-si-Gabriel-Radu-povestea-noastra-continua

Dacă ți-ai făcut o părere despre noi și crezi că suntem potriviți să fim alături de voi în cea mai importantă zi din viața voastră, atunci suntem bucuroși să ne vedem și să povestim împreună despre nunta voastră.

hai să vorbim