fbpx
fotografi nunta
CONTACT
HOME

Emotie. Iubire. Respect. Bucurie. Toate aceste sentimente se regasesc atat in nunta ta, cat si in fotografiile noastre. Fiecare nunta este unica, speciala, frumoasa. In cei peste 10 ani de activitate, am avut norocul sa fim alesi ca fotografi nunta la toate tipurile de ceremonii si de petreceri si de fiecare data am fost recunoscatori ca am putut fi parte din povestea voastra de dragoste.

Surprindem in imagini colorate emotiile tale si ale persoanelor dragi pentru ca tu sa le poti trai si peste ani. Ne-am bucura enorm sa ne cunoastem si sa fim alesi ca fotografi de nunta! Daca esti in cautarea unui fotograf profesionist nunta, noi suntem alegerea potrivita.

exploreaza
Fotograf profesionist de nuntă Gabriel Radu

Eu sunt Gabriel Radu si de peste zece ani aduc emotie si culoare in fotografiile de nunta ale cuplurilor care aleg sa le fiu aproape in ziua cea mare.

Stiu ca atunci cand iti cauti fotografi nunta ai nevoie de cineva care sa te inteleaga si sa-ti fie alaturi in orice moment. In cei peste zece ani de experienta am fost un onorat sa fiu martor la foarte multe momente emotionante.

Am fost alaturi de cupluri in orice moment. Nu de putine ori am ajutat cu sfaturi in organizarea evenimentului, am dat o mana de ajutor pentru programul din ziua nuntii. Am fost consilier (pentru momentele neprevazute sau putin mai incordate). Am fost croitor (nu te putine ori, eu sau sotia am modificat rochia de mireasa chiar in ziua nuntii). Am fost farmacist (am un set divers de medicamente si leucoplast in geanta foto). Am fost uneori si sofer pentru invitati.

Cu o prezenta discreta, voi documenta absolut toate evenimentele importante din tabloul nuntii tale. Stiu ca toate miresele viseaza la acest moment inca din copilarie si ca isi doresc ca aceasta zi sa le aduca cele mai frumoase amintiri, de aceea vreau sa le surprind pe toate in fotografii moderne, romantice, plin de culoare si de emotii.

Folosind un stil fotojurnalistic, voi fi prezent pe toata durata evenimentului pentru a va oferi fotografii autentice, editate natural care vor trece cu siguranta testul timpului si vor spune povesti pentru generatiile urmatoare.

Mi-ar placea sa ne cunoastem.

CONTACT

Fotografii nuntă Gabriel Radu photo

Alaturi de mine in povestea studioului foto GABRIEL RADU Visual Storyteller se mai afla alti doi fotografi nunta si 2 videografi. Ne mandrim ca putem oferi servicii impecabile, facand din ziua nuntii tale un succes, fara stres sau griji, doar emotie si culoare. Te invit sa-i cunosti pe colegii mei.

CONTACT

FOTOGRAFI NUNTA

Ai nevoie de fotografi nunta? Noi punem suflet, pasiune si multa culoare in toate fotografiile pe care le facem. Si ne bucuram de fiecare data atunci cand aducem zambete si emotii in vietile celor care ne primesc.

Va invitam sa descoperiti cateva povesti pe care le-am fotografiat de-a lungul timpului.

fotografi nuntă

POVESTI DE NUNTA

FOTOGRAFI NUNTA

Fiecare nunta pe care am surprins-o din spatele aparatelor noastre de fotografiat a adus emotie si bucurie in viata noastra. Am ras, am dansat, am zambit si ne-am bucurat impreuna.

Iar la final am reusit sa va aducem cele mai frumoase amintiri, unele care vor trece testul timpului si va vor ajuta sa retraiti de fiecare data ziua nuntii voastre. A fost o bucurie sa va fim aproape!

fotografi nunta

TESTIMONIALE

CONTACT