foto-video-nunta
CONTACT
HOME

Surprindem în imagini colorate emoțiile tale și ale persoanelor dragi pentru ca tu să le poți trăi și peste ani. Transformăm ziua nunții tale într-o amintire care să treacă orice test al timpului.

Fotografiile voastre de nuntă merită să fie spectaculoase și să beneficieze de cele mai bune servicii foto video nuntă. Ar fi o bucurie imensă să ne cunoaștem și să facem din nunta voastră o poveste plină de emoție și culoare.

explorează
fotograf București

Ai nevoie de un fotograf și de un videograf pentru nuntă? Studioul foto GABRIEL RADU visual storyteller îți poate oferi toate serviciile foto video nuntă:

• Fotograf pentru nuntă

• Cameraman sau videograf pentru o nuntă

• Crearea unui album de nuntă

• Crearea de filme de nuntă sau "best moments" de la nuntă

• Duplicarea materialelor pentru familie, oaspeți sau rude

Avem experiență în prestarea de servicii foto video de peste 10 ani. Cele mai multe evenimente le avem în București, însă ne deplasam cu mare plăcere oriunde în România sau în străinătate. Ne-am bucura să te cunoaștem și să te ajutăm să te bucuri de cele mai frumoase amintiri de la nunta ta. Ca să convingem, te invităm să descoperi câteva dintre poveștile de nuntă pe care le-am surprins de-a lungul timpului.

POVEȘTI DE NUNTĂ

FOTO VIDEO NUNTĂ

Fotograf profesionist de nunta Gabriel Radu

Cu o prezență discretă, documentăm absolut toate evenimentele importante din tabloul nunții tale. Știm că toate miresele visează la acest moment încă din copilărie și că își doresc ca această zi să le aducă cele mai frumoase amintiri, de aceea ne dorim să le surprindem în fotografii moderne, romantice, pline de culoare și de emoții.

Folosind un stil fotojurnalistic, suntem prezenți pe toată durata evenimentului pentru a vă oferi fotografii autentice, editate natural care vor trece cu siguranță testul timpului și vor spune povești pentru generațiile următoare. Oferim toate serviciile foto video nuntă de care ai nevoie pentru ca această zi specială să se transforme într-o amintire de neuitat.

Ne-ar plăcea să ne cunoaștem. Să aflăm mai multe lucruri despre voi, să ne spuneți ce vă doriți, care vă sunt visurile și cum putem să vă ajutăm să vi le îndepliniți.

CONTACT

FOTO VIDEO NUNTĂ BUCUREȘTI

Poate ai ales pentru nuntă o temă boemă sau poate o organizezi într-o grădină, într-un salon de lux ori în casa bunicii. De-a lungul celor zece ani de experiență am fotografiat și am filmat tot felul de nunți și de petreceri și toate au avut ceva special, unic.

Toate au fost pline de dragoste, de oameni fericiți și de emoție. Iar noi am fost alături de ei tot timpul, ajutându-i să fie relaxați, zâmbitori, bucuroși.

Ca să te convingem că putem să-ți oferim cele mai bune servicii foto video nuntă, te invităm să descoperi câteva povești pe care le-am spus din spatele aparatului de fotorgafiat.

fotografi nuntă

VEZi mai multe

CONTACT