fbpx

Vrei fotografii de nunta perfecte? Iata cum le poti avea!

Atunci cand trebuie sa iti organizezi propria nunta incepe asa zisa nebunie. Incepi cu un an inainte sa pui pe lista ceea ce ai nevoie, rezervi la restaurant, stabilesti detaliile cu nasii, rezervi biserica si alegi fotograful. Nunta ta, clar, o vrei perfecta, iar in discutiile cu fotograful mereu amintesti ca “nunta mea vreau sa fie memorabila si sa retraiesc acele momente de fiecare data cand ma uit la poze”, fara a sti un lucru: fotografiile de nunta pentru a fi perfecte nu tine doar de fotograf.

Orice fotograf este un artist care prelucreaza fiecare poza in parte, astfel incat, sa fie bine. Dar…nu depinde doar de el acest lucru. Fotografiile de nunta pot fi perfecte daca si voi, mirii, alegeti locatiile potrivite si adoptati o postura corespunzatoare in fata camerei.

 

5 ponturi pentru fotografii de nunta perfecte!

Detaliile fac diferenta intotdeauna dar mai ales atunci cand ai o sedinta foto de nunta. Fie ca vorbim de sedinta foto inainte de nunta, fie ca vorbim despre trash the dress, sau de sedinta foto de la nunta, pentru a avea amintiri frumoase si poze perfecte trebuie sa tineti cont de mici detalii. Astfel:

  • Pune-ti pe hartie cate poze doriti. La o nunta intotdeauna sunt cu siguranta si bunicii, rudele indepartate sau prietenii cu care nu va vedeti chiar des. Treceti persoanele pe o lista si bucurati-va de momentele cu ei! Puteti avea o sedinta foto clasica sau, puteti vorbi cu fotgraful sa imortalizeze momente cu dumneavoastra si ei! In timp, vor fi amintiri placute si momente  fara prêt!
  • Alegeti locatiile cu lumina naturala potrivita. Exista tendinta sa vrei “cat mai mult soare si cat mai multa lumina”, ceea ce uneori ingreuneaza fotograful. Gasiti locatii cu soare potrivit pentru ca fotografiile sa arate bine. Alegeti locatile in aer liber la umbra si veti avea fotografii reusite.
  • Daca alegeti ca si ceremoniile de casatorie sa se efectueze in aer liber, vorbiti cu fotograful din timp, astfel incat sa aiba lumina suficienta si sa isi ia ce are nevoie pentru a se adapta la conditiile de lucru.
  • Naturalete este cuvantul de baza si in materie de fotografie. Alegeti sa fiti cat mai naturali, lasati fotograful sa va imortalizeze fiecare moment din nunta voastra. Ce daca razi cu gura pana la urechi? Sa se vada la poze!
  • Comunicati cu fotograful din timp si lasati-l sa isi faca meseria cum stie mai bine! Fotograful trebuie sa stie cu cateva zile inainte ce momente din nunta vreti sa scoateti in evidenta, ce poze vreti neaparat si mai ales unde vreti sedintele foto. Pozele din biserica, oare cum vreti sa fie? Sa va scoata in evidenta doar pe voi, sa vi se vada emotia, trairea momentului pe fata sau sa prinda si emotiile invitatiilor? Sunt detalii foarte importante pe care trebuie sa le stii pentru a merge mai departe.

 

Cu siguranta, nunta este evenimentul cel mai asteptat iar fotografiile de nunta trebuie sa fie  perfecte!  Tinand cont de sfaturile noastre, veti avea fotografii de nunta perfecte care va vor aminti de cel mai frumos momente din viata voastra.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT