fbpx

Trash the dress in Bulgaria cap Kaliakra

Trash the dress in Bulgaria cap Kaliakra

Dupa ce am realizat o frumoasa sedinta foto de logodna la Paris, Alina si Cristi au hotarat sa schimbe peisajul si sa realizeze sedinta foto Trash the Dress intr-un peisaj diferit, in mijlocul naturii. Pentru ca cei doi indragostiti iubesc marea, am ales o zona superba din Bulgaria: capul Kaliakra, aflat la cativa kilometri de granita bulgara.Golful in care am ajuns ofera o privelista superba, atat la apuc, cat si la rasarit. Daca treceti prin zona, nu ezitati sa va opriti sa vizitati aceasta zona, va asiguram ca merita efortul.

Din pacate nu am reusit sa profitam foarte mult de lumina superba de la apus pentru ca timpul a trecut foarte repede. Dar asta nu ne-a descurajat pentru ca ne-am pus la incercare creativitatea si am reusit sa cream cateva cadre spectaculoase chiar si dupa lasarea intunericului.

Va uram vizionare placuta!

Fotograf nunta Radu Constantin Gabriel
Asistent Radu Alexandra

Trash the dress in Bulgaria cap Kaliakra Sedinta foto Trash the dress/love the dress Alina si Cristi Sedinta foto Trash the dress/love the dress Alina si Cristi Sedinta foto Trash the dress/love the dress Alina si Cristi Sedinta foto Trash the dress/love the dress Alina si Cristi Sedinta foto Trash the dress/love the dress Alina si Cristi Sedinta foto Trash the dress/love the dress Alina si Cristi Trash the dress in Bulgaria cap Kaliakra

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT