fbpx

Top 5 sfaturi pentru o nunta regala. Cum sa organizezi marele eveniment

Nunta la Magic Place Events (Bucuresti)Sfaturi pentru o nunta regala. Un eveniment atat de important precum propria nunta trebuie foarte bine organizat, pentru a nu ramane cu un gust amar sau cu regrete a doua zi dupa petrecere.

Sfaturi pentru o nunta regala. Iata cateva idei care va pot ajuta sa aveti o nunta cat mai reusita.

1. Faceti o lista o lista completa in care sa treceti: cati invitati aveti si de ce suma dispuneti. Fiti realisti, nu “umflati” suma, in speranta ca mai e pana la nunta si poate faceti rost de bani in plus. In privinta nuntasilor, puteti face un tabel separat in care sa treceti, pe categorii: persoane care vin sigur, care e probabil sa vina si care, cel mai posibil, nu vor fi prezente.

2. Luati in calcul si o agentie de organizari de nunti. Veti fi surprinsi sa aflati ca multe dintre ele ofera preturi mai bune decat daca va ocupati personal de anumite aspecte. De exemplu, aranjamentele florale de la biserica si restaurant.

Sfaturi pentru o nunta regala. Aveti grija la rochia de mireasa

3. Nu cumparati rochia de mireasa mai devreme de trei luni inainte de nunta. Multe femei slabesc considerabil in luna dinainte de eveniment si puteti avea surpriza neplacuta de a vedea ca rochia luata va este mare. De asemenea, cand mergeti in cautarea rochiei, luati-va pantofi cu toc la fel de inalt cu cei pe care-i veti avea in ziua cea mare.

4. In ziua nuntii, este obligatoriu sa luati un mic dejun consistent, chiar daca nu va este foame (si cel probabil nu va va fi, din cauza emotiilor). Veti avea multe de facut si nu vreti sa aveti o stare de lesin chiar in biserica.

Sfaturi pentru o nunta regala. Nu neglijati fotograful profesionist

5. Nu va zgarciti la fotografi si camerameni. Imaginile si pozele raman pentru toata viata, asa ca este important sa fie cat mai frumoase si bine realizate. Discutati inainte, pentru a-i pune in tema cu preferintele voastre si acceptati-le sugestiile. Desi aveti impresia ca stiti mai bine cum iesiti in poze, un profesionist are o experienta mult mai vasta in domeniul lui.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT