fbpx

Top 5 reguli fundamentale pentru o casnicie reusita

Orice cuplu ar trebui sa citeasca aceste 5 reguli! Iti vor imbunatati viata de cuplu, te vor ajuta sa ai o casnicie reusita si sa treci mai usor peste momentele dificile.

Regula 1 pentru o casnicie reusita

Iubiti-va chiar si in acele momente in care nici macar nu va mai suportati. Dragostea este un angajament, nu numai un sentiment.

Regula 2 pentru o casnicie reusita

Inconjurati-va de prieteni care sunt benefici casatoriei voastre. Renunta la prietenii care te tenteaza sa te schimbi in relatia cu persoana iubita.

Regula 3 pentru o casnicie reusita

Gasiti mereu cate ceva amuzant de facut. Impartiti momente de veselie, iar in momentele grele incercati sa gasiti un motiv de a zambi.

Regula 4 pentru o casnicie reusita

Realizati ca un mariaj solid are rareori doua persoane puternice in acelasi timp. In mod normal sotul si sotia fac schimb. Unul dintre ei trebuie sa fie puternic, pe rand, pentru celalalt in momentele dificile.

Regula 5 pentru o casnicie reusita

Pune pe primul loc ceea ce se intampla si in dormitor. Este adevarat ca nu doar sexul construieste un mariaj solid, dar este cam imposibil sa construiesti o casnicie fara acele nopti fierbinti din asternuturi.

Sfaturi care va pot ajuta in mariaj

Invata din alte casnicii, dar niciodata nu iti compara mariajul cu altul. Planurile lui Dumnezeu pentru fiecare suplu sunt unice.

Nu renunta la viata amoroasa, la dragoste si declaratii fierbinti atunci cand vine pe lume un copil. Te vei trezi intr-o buna zi cu o casnicie fara substrat.

Trebuie sa iti sprijini mereu partenerul de viata. Incurajeaza-l in orice, da-i aripi, dar nu uita sa il si critici atunci cand este cazul. Nu uita ca tu trebuie sa ii stergi lacrimile, nu sa i le provoci.

Nu considera niciodata divortul o optiune. Aminteste-ti ca o casatorie perfecta inseamna doi oameni imperfecti care refuza sa renunte unul la celalalt.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT