Top 4 tendinte noi pentru buchetul miresei in 2018

Ce flori se mai poarta pentru buchetul miresei in 2018? Ei bine, acest an aduce culori indraznete pentru ca buchetul miresei este “vedeta” in toate fotografiile de nunta. Iata topul celor mai noi cinci tendinte ale buchetului miresei.

1. Buchetul miresei 2018 are pene

Un penaj colorat ofera buchetului miresei o nota interesanta. Pentru un stil aparte, incercati penele de fazan. Combinatia de negru si maroniu este perfecta pentru ca intra in contrast cu rochia alba de mireasa. Daca doriti un aspect glam, atunci puteti opta pentru penele de strut. Buchetul va creste in volum si va va duce cu gandul la farmecul lumii interbelice. Pentru un stil maiestuos, incercati penele de paun care sunt viu colorate! Totul depinde de gusturile pe care le aveti.

2. Buchetul miresei 2018 are bumbac

Daca organizati nunta in lunile mai reci, atunci florile de bumbac sunt perfecte. Alegeti aspectul alb, pe care sa il combinati cu bujori pentru un aer romantic. Mai mult, recomandam prinderea buchetului miresei cu o panglica de matase bruta. Aceasta are o textura mai aspra care va tine bine legat puful bumbacului. Si voila, ati obtinut un buchet unic, de care va veti aminti cu drag in fiecare fotografie.

3. Buchetul miresei 2018 are ierburi aromatice

Ierburile aromatice au culori vibrante care se potrivesc perfect buchetului miresei. Mai mult, acestea au arome minunate care se schimba in functie de temperatura si va dau o dispozitie aparte. De exemplu, menta si levantica au efect de calmare. Puteti alege si ierburi care au semnificatii aparte: patrunjelul semnifica dorinta de festivitate, iar busuiocul inseamna ganduri bune. Pentru mai multa culoare, alegeti levantica sau florile de camp.

4. Buchetul miresei 2018 are seminte si pastai

Cautati ceva diferit pentru a intra in contrast cu florile din buchetul miresei? Pastaile si semintele pot arata cu adevarat spectaculos. Ele ajuta atat la lungimea buchetului, cat si la volumul acestuia, in functie de varietatea lor. Pentru volum, optati pentru lotus sau pastai de mac. Pentru a construi un aranjament mai inalt, semintele “trompeta” sau okra au constructii mai inalte si mai subtiri.

Fotografii nunta andreea si Razvan Pitesti photo

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT