Top 3 destinatii luna de miere Europa

Luna de miere Europa. Doar cand spui luna de miere te duce cu gandul la dulceata si incantare. Iar daca spui luna de miere in Europa, deja vorbim despre romantismul absolut. Europa incanta simturile cuplurilor care isi petrec luna de miere. Este un loc grozav pentru a petrece primele zile din viata de oameni casatoriti.

Luna de miere Europa. Toscana

Cand a aparut filmul “Sub soarele Toscanei”, s-a conturat ideea ca Toscana este intr-adevar un loc plin de romantism. Este cu arbori de maslin, mancaruri aromate si rasarituri de soare superbe. Astazi, multi turisti viziteaza aceasta regiune glorioasa din nord-vestul Italiei. Ei aleg sa isi petreaca aici vacantele, fie ca este vorba de luna de miere sau aniversarea de 50 ani de la casatorie. Combinatia de castele devenite vinificatii, chiparosi eleganti, dealuri in cascada si podgorii frunzoase fac din Toscana un loc desprins parca din Rai, ideal pentru o luna de miere in Europa.

Luna de miere Europa. Sicilia

Imaginati-va o insula tropicala  cu valuri blande care lovesc tarmuri nisipoase, un soare scaparator care se reflecta in apa stralucitoare si vulcani care scot aburi. Adaugati la imagine: paduri luxuriante, dealuri care urca si coboara, ruine din antichitate. Apoi, mai ramane sa va imaginati si gustul bogat al fructelor de mare proaspete, al pastelor, vinurilor si deserturilor dulci. Cand se lasa noaptea, atmosfera calma se transforma intr-o petrecere care sfaraie in locuri precum Mondello Lido si zona pietei Palermo.

Aceasta e Sicilia, un refugiu linistitor, cu mentalitate specific italienilor, care se simte in special in mancarea pe care o gatesc si pasiunea cu care traiesc viata.

Luna de miere Europa. Cannes

Acest oras-statiune imbaiat de soare din Riviera Franceza se concentreaza pe relaxare. Puteti sa faceti plimbari cu pas agale pe La Croisette, sa stati la plaja, sa sorbiti vin frantuzesc pe terasele cafenelelor aflate in aer liber. Mai mult, puteti saa faceti cumparaturi, sa frecventati cazinourile si cluburile sau sa dormiti pe pernele de la hotelul de lux unde sunteti cazati. In Cannes clima este calda, aerul placut.

Daca va doriti o luna de miere in Europa, Cannes este o destinatie potrivita chiar si pentru cei care au un buget mai redus. Mai ales daca mergeti in perioadele din afara sezonului.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT