Stiai ca exista mai multe stiluri de fotografie de nunta?

Stiai ca exista mai multe stiluri de fotografie de nunta?
Stiai Ca Exista Mai Multe Stiluri De Fotografie De Nunta 2

Nunta ca si eveniment presupune o abordare diferita pentru fotografi, iar evenimentul in sine este foarte solicitant din toate punctele de vedere. Cand vorbim despre efort depus trebuie sa spunem faptul ca atat mirii cat si fotograful se afla in centrul actiunii pentru ca de miri depinde cum se va desfasura evenimentul, dar in acelasi timp, de ei depinde si cum vor iesi fotografiile de la nunta.

Privita din ansamblu nunta este alcatuita dintr-o multime de evenimente ce preced petrecerea de nunta. Inainte de aceasta fotograful trebuie sa suprinda cadrele importante de la cununia religioasa, pozele de la intalnirea mirelui cu mireasa, acasa la mireasa, dar si cele in timpul receptiei si cununiilor.

Dupa cum puteti observa evenimentul este plin de momente ce nu trebuiesc ratate, iar un fotograf bun cu siguranta nu le va rata atata timp cat comunicati cu acesta si ii oferiti toate informatiile necesare. Un lucru foarte important este stilul pe care fotografiile dumneavoastra in doriti sa il aiba.

Sunt persoane iubitoare de traditii si in consecinta acestea vor prefera fotografii de nunta traditionale ceea ce pentru fotograf este un lucru foarte bun deoarece ii va oferi un control al intregii ceremonii, iar imaginile surprinse vor avea un stil clasic si foarte puternic evidentiat de elementele sale.

Fotografia de nunta in stil fotojurnalistic isi concentreaza atentia mai mult pe frumusetea imaginilor surprinse si pun accentul pe naturalete, fara a exista o interactiune prea mare din partea fotografului. Practic mirii vor fi in permanenta urmariti de un fotograf pregatit sa surprinda momente uimitoare fara sa fie regizate in vreun fel.

Stiai Ca Exista Mai Multe Stiluri De Fotografie De Nunta

Urmatoarele 3 stiluri de fotografie pentru nunta sunt mai moderne si anume fotografia de nunta de studio, insa aceasta nu este foarte folosita la noi. Dupa cum va puteti da seama implica programarea cuplurilor in studio, machiaj, hair stylist, schimbari ale tinutelor si decorurilor de foarte multe ori.

Fotografia de nunta in stil “fashion” este un stil aparte ce imbina imaginile naturale, surprinse instantaneu, memente surprinse exact asa cum sunt ele,  cu cele ce apar in revistele de moda, fotografii ce sunt putin mai inovative si mai iesite din tipare.
Fotograf Nunta Bucuresti Radu Gabriel Constantin Photo (5)

Ultimul stil de fotografie de nunta il reprezinta cel contemporan, care este opusul celui traditional. Ideea pe care se bazeaza este aceea a unei povesti pe care o vezi prin prizma fotografiilor facute astfel incat sa evidentiezi atmosfera zilei respective, astfel incat cel care le primeste pentru prima data sa stie si sa simta ce au simtit si nuntasii.Fotograf Nunta Bucuresti Radu Gabriel Constantin Photo (24)

Alegeti-va un fotograf profesionist, comunicati cu el si stabiliti ce stil va doriti sa il aiba fotografiile dumneavoastra pentru ca rezultatul final sa fie spectaculos.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT