Starea Civila sector 3 – Bucuresti – Maria & Cosmin

Fotografii de la starea civila sector 3 in situatia actualta de pandemie cu Coronavirus

Am tot stat si m-am gandit daca este bine sau nu, sa postez aceste fotografii pe internet… in situatia actuala de pandemie cu coronavirus. M-am gandit la asta pentru ca atat eu, cat si familia mea suntem foarte responsabili in perioada asta cu iesitul din casa si am respectat cat de bine am putut recomandarile guvernului dar si a societatii de a nu iesi din casa, pentru a se raspandi si mai mult acest virus.

Insa apoi m-am gandit la meseria mea, pe care o fac cu drag de atatia ani, la scopul meu care m-a facut sa ma apuc de aceasta pasiune si la amintirile oamenilor care vor ramane multi ani de acum inainte stocate digital sau pe albume printate. Fara a vrea sa urc pe vreun’ “trend” in perioada asta atat de trista, vreau sa arat oamenilor ca meseria de fotograf trebuie facuta, indiferent de situatie. Acum nu vreau sa exagerez cu acest lucru, insa si in vreme de razboi (poate ca nu e cea mai buna comparatie), au fost fotografi care au documentat cele intamplate iar noi acum ne bucuram de ce au lasat ei in urma. Unii pe care ii apreciez in mod deosebit sunt Robert Capa, James Nachtwey sau Moises Saman, daca timpul va permite, puteti arunca o privire la fotografiile lor pentru a vedea ce imagini puternice au putut sa surprinda.

Dragilor, va doresc sanatate multa si imi doresc ca aceasta perioada urata prin care trecem sa treaca cat mai rapid, sa scapam de mastile de protectie si de dezinfectante si sa ne bucuram de vremea frumoasa ce o sa vina.

Cu drag,
Al vostru fotograf Radu Gabriel

Starea Civila Maria Si Cosmin 219Starea Civila Maria Si Cosmin 45Starea Civila Maria Si Cosmin 29 Starea Civila Maria Si Cosmin 32 Starea Civila Maria Si Cosmin 36 Starea Civila Maria Si Cosmin 37Starea Civila Maria Si Cosmin 67 Starea Civila Maria Si Cosmin 40 Starea Civila Maria Si Cosmin 50 Starea Civila Maria Si Cosmin 53 Starea Civila Maria Si Cosmin 55 Starea Civila Maria Si Cosmin 59 Starea Civila Maria Si Cosmin 61 Starea Civila Maria Si Cosmin 74 Starea Civila Maria Si Cosmin 79 Starea Civila Maria Si Cosmin 102Starea Civila Maria Si Cosmin 109 Starea Civila Maria Si Cosmin 113 Starea Civila Maria Si Cosmin 117 Starea Civila Maria Si Cosmin 133 Starea Civila Maria Si Cosmin 144 Starea Civila Maria Si Cosmin 147 Starea Civila Maria Si Cosmin 155 Starea Civila Maria Si Cosmin 159 Starea Civila Maria Si Cosmin 165 Starea Civila Maria Si Cosmin 170 Starea Civila Maria Si Cosmin 173 Starea Civila Maria Si Cosmin 176 Starea Civila Maria Si Cosmin 196Starea Civila Maria Si Cosmin 199 Starea Civila Maria Si Cosmin 201 Starea Civila Maria Si Cosmin 218 Starea Civila Maria Si Cosmin 222 Starea Civila Maria Si Cosmin 224 Starea Civila Maria Si Cosmin 225 Starea Civila Maria Si Cosmin 226 Starea Civila Maria Si Cosmin 230Starea Civila Maria Si Cosmin 227

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT