fbpx

Sesiune foto Madrid

Sesiune foto Madrid

In luna iunie 2014 am fost impreuna cu prietena mea intr-o scurta vacanta in capitala Spaniei, Madrid. Un oras superb pe care l-am mai vizitat si in trecut insa parca acum am avut mai mult timp sa il descopar. Mai multe fotografii facute de mine in Madrid puteti urmari aici. Acum as vrea sa va prezint o sedinta foto realizata de mine in acest oras minunat cu Geanina si Silviu. Sunt doi oameni minunati si plini de viata si cu care m-am simtit foarte bine pe tot parcursul sedintei foto. O parte din aceste fotografii au fost realizate si in cel mai mare parc de distractii din spania – Warner bros. Vizionare placuta :

ATENTIE. Fotografiile sunt optimizate si comprimate pentru website. Asta inseamna ca fotografiile sunt la dimensiune si rezolutie mica.

Sesiune foto Madrid

Sesiune foto Madrid Sesiune foto Madrid Geanina si Silviu - Sedinta foto 10 Geanina si Silviu - Sedinta foto 09 Geanina si Silviu - Sedinta foto 08 Geanina si Silviu - Sedinta foto 07 Geanina si Silviu - Sedinta foto 06 Geanina si Silviu - Sedinta foto 05 Geanina si Silviu - Sedinta foto 04 Geanina si Silviu - Sedinta foto 03 Geanina si Silviu - Sedinta foto 02 Geanina si Silviu - Sedinta foto 01

 

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT