Amintiri dragi pentru tine & familia ta!

Anul acesta vă oferim pe lângă minunatele fotografii digitale, fotografii printate la o calitate premium cu dimensiunea de 13cm x 18cm (potrivită pentru majoritatea ramelor foto) și albume foto de crăciun cu dimensiunea 20cm x 40cm printate pe hârtie foto de cea mai bună calitate, cu o copertă din piele ecologică ce vine într-o combinație de 35 de materiale, din care tu poți alege modelul care evidențiază cel mai bine stilul tău.

Extra opțiuni

In acest an, v-am pregătit numai puțin de 6 decoruri. Mi-am dat toată silința și priceperea pentru a realiza niște decoruri unice și sper sa fiți la fel de încântați precum sunt si eu.

Informații suplimentare

❄ În funcție de pachetul ales, ședința foto durează intre 30 și 50 de minute.

❄ Veți primi între 20 și 40 de fotografii în format jpeg, editate precum cele de pe site, conform cu pachetul foto ales.

Se pot achiziționa mai multe fotografii extra, contra cost, iar prețul unei fotografii suplimentare se regăsește în oferta primită.

❄ Pentru că țin foarte mult la calitatea pe care o ofer fiecărei ședințe în parte, fotografiile needitate sau în format RAW NU se vor livra.

❄ Prelucrarea fotografiilor constă in postprocesare ce contine corecții de expunere, contrast, luminozitate, saturație, crop dupa aprecierea prestatorului.

❄ Fotograful va retușa fotografiile cum va considera el că este necesar și caracteristic stilului acestuia de lucru. Solicitări din partea clientului precum: imperfecțiuni ale pielii, greșeli de machiaj sau coafură, nu sunt incluse în oferta de Crăciun.

❄ După realizarea ședinței foto, veți primi în maxim 24 de ore aproximativ 60-100 de fotografii la o rezoluție mica (needitate) din care va trebui să alegeți fotografiile pe care vi le doriți să fie editate.

❄ Cu 2-3 zile înainte de data la care v-ați programat, am rugămintea să-mi trimiteți cele 2 sau 3 decoruri pe care vi le-ați ales, conform ofertei.

❄ Decorul 1 si 6 este pentru toata familia, iar celelalte sunt

recomandate pentru copii.

❄ Pentru cadrele cu familia recomandăm să veniți cu ținute în culori neutre, asortate, preferabil uni, simple, fară imprimeuri.

Sau puteți veni îmbrăcați așa cum vă simțiți mai bine.

❄ Ședința foto se adresează exclusiv unei singure familii. Dacă sunt mai mulți de 2 copii, vă rog să-mi comunicați din momentul în care doriți să faceți programarea.

❄ Pentru că doresc să mențin un nivel ridicat de igenă si siguranță în studio, va trebui să ne descălțam la intrare, iar dacă se dorește să apăreți în fotografii încălțați, am rugămintea să veniți cu încălțări curate pe talpă sau încălțăminte nouă.

❄ Pentru confirmarea rezervării, va trebui să faceți plata unui avans de 150 de lei, prin transfer bancar.

❄ Diferența se achită la sfârșitul şedintei foto cash, sau in ziua respectivă prin transfer bancar.

📲0765327550

WhatsApp

Messenger