fotografprofesionist.ro

Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de Craciun Sedinta foto de CraciunSedinta foto de Craciun

Cadoul perfect

Daca nu stiti ce cadou sa faceti celor dragi, puteti oferi in dar, o sedinta foto de Craciun, prin acest voucher care se poate personaliza foarte usor.

Cadou sedinta foto Craciun

Intrebari frecvente:

• Unde se afla studioul foto, imi puteti da mai multe detalii despre locatie?
Studioul foto se afla foarte aproape de Piata Gemeni, mai exact pe strada Vasile Lascar, nr. 83

• Cat costa o sedinta foto de Craciun?
Pretul sedintelor foto de Craciun, realizate in studioul nostru vor incepe de la doar 450 de lei, oferta valabila in perioada 01-14 decembrie 2020, sau vezi oferta completa la acest 👉link👈

• Aveti hainute si accesorii pentru copii?
Din pacate anul acesta nu vrem sa ne asumam vreun risc in ceea ce priveste transmiterea virusului si nu dorim sa folosim hainutele din dotarea studioului.

Insa va incurajam sa aduceti cu voi mai multe tinute cu tematica de Craciun. Avem o camera separata unde va puteti schimba.

• In cat timp vom primi fotografiile?
Fotografiile le veti primi in maxim 7 zile lucratoare, dar nu mai tarziu de Craciun (pentru cei care rezerva pe data de 23 decembrie), prin transfer online.

• M-am hotarat, cum procedam mai departe?

📞 0765 327 550WhatsApp

e-Mail: [email protected]

Sau imi puteti scrie direct pe pagina de CONTACT

SHARE THIS STORY