fbpx
sedinte foto Craciun Bucuresti

Amintiri dragi pentru tine & familia ta

Dupa cum stiti, in fiecare an realizam sedinte foto de Craciun, pentru tine si familia ta, intr-un studio foto frumos amenajat, cu decoratiuni de Craciun si pregatit sa ii inampine pe cei mici dar si pe cei mari.

Si cum facem asta deja de 4 ani, de abia asteptam si in acest an sa te incantam cu fotografii si amintiri frumoase, intr-un nou decor spectaculos. Daca si tu vrei sa-ti rezervi o sedinta foto, nu uita ca in luna noimebrie, avem un pret special.

Te invit sa urmaresti mai jos o parte din fotografiile realizate in studioul meu cu sedinte foto de Craciun si daca iti place ceea ce vezi, te astept sa colaboram.

Vrei să vezi lista de prețuri?

sedinte foto Craciun Bucuresti Sedinta foto Craciun in studio photo_2 Sedinta foto Craciun in studio photo_3 Sedinta foto Craciun in studio photo_4 Sedinta foto Craciun in studio photo_5 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_20 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_6 Sedinta foto Craciun in studio photo_25 Sedinta foto Craciun in studio photo_25 Sedinta foto Craciun in studio photo_27 Sedinta foto Craciun in studio photo_27 Sedinta foto Craciun in studio photo_27 Sedinta foto Craciun in studio photo_27 Sedinta foto Craciun in studio photo_27 Sedinta foto Craciun in studio photo_27 Sedinta foto Craciun in studio photo_27 Sedinta foto Craciun in studio photo_27

Cadoul perfect

Daca nu stiti ce cadou sa faceti celor dragi, puteti oferi in dar, o sedinta foto de Craciun, prin acest voucher care se poate personaliza foarte usor.

Cadou sedinta foto Craciun

Intrebari frecvente:

• Unde se afla studioul foto, imi puteti da mai multe detalii despre locatie?
Studioul foto se afla foarte aproape de Piata Gemeni, mai exact pe strada Vasile Lascar, nr. 83

• Cat costa o sedinta foto de Craciun?
Pretul sedintelor foto de Craciun, realizate in studioul nostru vor incepe de la doar 500 de lei, oferta valabila in perioada 01-14 decembrie 2020, sau vezi oferta completa la acest 👉link👈

• Cate fotografii vom primi in total?
In functie de oferta aleasa, aveti incluse in pachet, intre 20 si 40 de fotografii editate. Si se pot alege fotografii extra contra cost. Pretul este de 20 lei 10 lei/fotografie.
Fotografiile needitate NU SE PREDAU.

• Aveti hainute si accesorii pentru copii?
Din pacate anul acesta nu vrem sa ne asumam vreun risc in ceea ce priveste transmiterea virusului si nu dorim sa folosim hainutele din dotarea studioului.

Insa va incurajam sa aduceti cu voi mai multe tinute cu tematica de Craciun. Avem o camera separata unde va puteti schimba.

• In cat timp vom primi fotografiile?
Fotografiile le veti primi in maxim 7 zile lucratoare, dar nu mai tarziu de Craciun (pentru cei care rezerva pe data de 23 decembrie), prin transfer online.

• M-am hotarat, cum procedam mai departe?

📞 0765 327 550WhatsApp / Messenger

e-Mail: [email protected]

Sau imi puteti scrie direct pe pagina de CONTACT

SHARE THIS STORY