sedinta foto profesionala in Madrid-Spania

 sedinta foto profesionala

 

In luna iunie 2014 am calatorit in capitala spaniei Madrid. Desi, inca n-am apucat sa pun pe blog fotografii din aceasta vacanta, iata ca mi-am facut timp sa va arat cateva fotografii de la o sedinta foto profesionala realizata de mine acolo .

Este vorba de un copilas tare dulce , care a fost foarte cuminte pe tot parcursul sedintei foto . La aceasta sedinta foto profesionala nu m-am folosit de nici o lumina artificiala ( blitzuri , lampi video etc).

Ci m-am folosit foarte bine de lumina naturala , indreptand subiectul in asa fel incat lumina sa “cada” cel mai bine . La aceasta sedinta foto profesionala am fost ajutat de prietena mea care a fost foarte atenta cu cel mic si ma ajutat sa suprind cele mai bune cadre .

Daca doriti o sedinta foto profesionala nu ezitati sa folositi formularul de contact si sa-mi scrieti pentru mai multe detalii.

Vizionare placuta

Un baietel blondut - Sedinta foto - 01 Un baietel blondut - Sedinta foto - 02 Un baietel blondut - Sedinta foto - 03 Un baietel blondut - Sedinta foto - 04 Un baietel blondut - Sedinta foto - 05 Un baietel blondut - Sedinta foto - 06 Un baietel blondut - Sedinta foto - 07 Un baietel blondut - Sedinta foto - 08 Un baietel blondut - Sedinta foto - 09 Un baietel blondut - Sedinta foto - 10 Un baietel blondut - Sedinta foto - 11

 

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT