fbpx

Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan

Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan

Atunci cand timpul nu iti permite in ziua nuntii sa faci atatea cadre pe cat iti doresti pentru ca totul se desfasoara contra conometru, atunci cand iti doresti sa profiti de un cadru mai deosebit, solutia ideala este sa organizezi o sedinta foto Love the dress sau Trash the dress. Pentru ca am primit foarte multe intrebari in acest sens, trebuie sa va dam mai multe detalii pentru a intelege diferenta dintre cele doua si a alege ce vi se potriveste cel mai bine.

In cadrul unei sedinte foto Trash the dress, rochia de mireasa este purtata pana isi pierde albul imaculat, intr-un cadru cat mai inedit. Pentru ca nu este obligatoriu ca rochia de mireasa sa fie “distrusa” dupa nunta si pentru miresele care isi doresc sa isi pastreze rochia intacta, exista posibilitatea unei sedinte foto Love the dress, care merge pe un stil mai romantic, cuminte si elegant.

Ambele prezinta acelasi mare avantaj: avem tot timpul din lume sa realizam cadre cat mai deosebite, iar mirii sunt mai relaxati uitand de emotiile si stresul din ziua nuntii. De asemena, oricare din cele doua variante iti ofera posibilitatea sa iti conturezi albumul de nunta in stilul care va caracterizeaza cel mai bine.

Oana si Stefan, mirii pe care urmeaza sa ii urmariti mai jos, au ales pentru sedinta foto de dupa nunta un cadru natural in padure. Pentru ca sunt doi tineri energici si plini de viata ne-am folosit de mici trucuri pentru a inveseli atmosfera si a da un plus de culoare fotografiilor, cum ar fi confetti sau props-uri. Speram ca rezultatul este pe masura asteptarilor voastre.

Puteti vizona si sedinta foto de logodna cu cei doi sau fotografii din ziua nuntii.

Fotograf nunta Radu Constantin Gabriel
Asistent Radu Alexandra

Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (5) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (5) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (5) Sedinta foto dupa nunta cu Oana si StefanSedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (3) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (3) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (3) Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (3) Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (3)Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (3) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta cu Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33) Sedinta foto dupa nunta Oana si Stefan (33)

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT