Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel

Ce ne place noua cel mai mult la sedintele foto Trash the dress este faptul ca iti permite sa mergi in orice locatie iti doresti, fara sa fii constrans de timp sau alti factori. In plus, mirii sunt mult mai relaxati decat in ziua nuntii si implicit pozele sunt mult mai naturale. Aceasta este ocazia perfecta de a isi pune amprenta personalitatii lor asupra albumului de nunta si de a aduce un pic de diversitate pe langa cadrele clasice din ziua nuntii.

De multe ori suntem intrebati de viitorii miri daca suntem dispusi sa mergem in locatii mai indepartate sau diferite sau sa incercam o sedinta foto tematica, iar raspunsul nostru este un categoric DA! Ne place sa experimentam lucruri noi, sa incercam locatii diferite si sa adaptam fiecare sedinta foto in functie de personalitatea mirilor. Nu fiecare cuplu este la fel, unora le place marea, altora muntele, altii vor la Paris. Mirii nostri de astazi au ales Clubul de Echitatie “Palomino”, un loc superb din apropierea Bucurestiului unde am putut sa admiram foarte multi cai, unul mai frumos ca altul. Insa unul singur ne-a cucerit definitiv: il puteti admira mai jos, ca protagonist al unui frumoase sedinte foto de dupa nunta.

Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel Sedinta foto dupa nunta cu Aura si Viorel

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT