fbpx

Sedinta foto de maternitate cu Roxana si Razvan

Sedinta foto de maternitate cu Roxana si Razvan

Nu stim daca ati aflat, dar noua ne plac foarte mult sedintele foto de maternitate sau cu nou-nascuti. Bineinteles, fotografia de eveniment va ramane mereu prima noastra iubire, dar din cand in cand un pic de diversitate nu strica. Plus ca venirea pe lume a unui bebelus este un eveniment la fel de important (poate chiar mai important, dupa parerea noastra) si merita cel putin aceeasi atentie. Astfel, ne-am decis sa facem o sedinta foto de maternitate alaturi de Roxana si Razvan, inainte de nasterea micutului lor.

Suntem siguri ca pesti ani se vor uita cu drag la aceste fotografii si isi vor aminti de emotiile dinaintea nasterii. Pentru aceasta sedinta foto am ales ca locatia Palatul Mogosoaia, intr-una din primele zile de primavara, cand copacii tocmai inflorisera si parca natura se trezea la viata. Trebuie sa marturisim ca nu este prima data cand ii intalnim pe Roxana si Razvan, ne cunoastem inca de anul trecut cand am participat impreuna la un frumos eveniment ce a avut loc in familia lor. Asadar, ne-a facut mare placere sa ne revedem, urmeaza sa ne intalnim din nou la botez.

Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate Sedinta foto de maternitate

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT