Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov

Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov

Brasov, este noua destinatie pentru o noua sedinta foto. Eli si Alen sunt personajele principale ale sedintei foto de logodna. Iata ca a sosit si acest moment si suntem foarte fericiti ca am fost alaturi de ei in aceasta zi importanta.  Ne-a placut totul la aceasta nunta, incepand cu mirii, niste oameni deosebiti, restaurantul cu specific rustic, inconjurat de o priveliste minunata si invitatii care au stiut sa se distreze. Sunt emotionati si fericiti, iar asta se observa cu ochiul liber. Dar cand dragostea pluteste in aer, de ce mai este nevoie? De un fotograf profesionist care sa imortalizeze fiecare manifestare a acesteia si sa le transforme in fotografii.

Zilele urmatoare vom posta si sedinta foto “Trash the Dress”, care a fost realizata in ziua urmatoare a nuntii pe o vreme superba si o locatie la fel de minunata.

Fotograf nunta Ailioaiei Constantin Gabriel.

Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (1) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (2) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (3) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (4) Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (6) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (7) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (8) Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (10) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (11) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (12) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (13) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (14) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (15) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (16) Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (17) Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (19) Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov Sedinta foto de logodna by www.fotografprofesionist.ro photo (23) Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov Sedinta foto de logodna cu Eli si Alen in Brasov

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT