Reinventeaza conceptul de nunta: de ce sa faci nunta la piscina

Mai mult ca oricand, nuntile au loc acum in aer liber, fie pe malul marii, fie langa lac, in jurul unei piscine sau pe o pajiste, fapt pentru care multe locatii ofera acum spatii in natura.

Daca visezi la o astfel de nunta magica, dar vrei ca distanta parcursa de invitatii tai sa nu fie prea mare, alege un local cu piscina, unde cu siguranta petrecerea nuptiala se va transforma intr-un eveniment memorabil. Iata de ce anume trebuie sa tii cont!

De ce sa faci nunta la piscina

In cautarea permanenta de a fi altfel, chiar si viitorii miri isi doresc sa rupa, cumva, traditiile si sa reinventeze conceptul de nunta. Si asta pentru ca juramintele pe care si le fac reprezinta un moment cu adevarat special in viata lor. Deci nu e de mirare ca, in ultima vreme, trendul nuntilor altfel a luat amploare si, cel mai adesea, aceasta inseamna mutarea ceremonialului si a petrecerii din restaurant in mijlocul naturii.

Daca marea ti se pare prea departe, dar vrei ca evenimentul sa aiba loc langa apa, ai la indemana locatiile cu piscina, care ofera o atmosfera la fel de romantica, dar si practica in acelasi timp. Daca ai in minte acest de concept de nunta, trebuie sa-ti rezervi din timp locatia, pentru ca tot mai multe cupluri aleg un astfel de cadru boem.

Nunta la piscina: boema, romantica si deosebita

Cat priveste aranjamentele, variantele de decorare sunt nelimitate, de la amenajarea unui altar cu bolta de flori, pentru ceremonie, pana la canapelele cu baldachine cu aer oriental, decoratiunile tip garden party, baloanele personalizate ori micile detalii ce dau un sarm aparte, dupa apus: lumanari de diverse dimensiuni, plutitoare sau pe stative, beculete colorate, lampioane, artificii.

Asa ca fie ca-ti doresti o nunta atipica, boho chic, fie una eleganta, cu accente moderne, petrecerea la piscina va fi pe placul tuturor. Tot ce-ti ramane de facut este sa stabilesti data si detaliile.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT