fbpx

Organizare nunta. Motive de stres inainte de nunta si cum sa le gestionezi cu mult calm

Fotografii de nunta cu Oxana si Costin (Bucuresti)

Organizare nunta. Nunta trebuie organizata! Nu ai timp, nu dispui de buget si nu reusesti sa faci alegerile corecte? Relaxeaza-te si nu te mai stresa, iata cum trebuie sa gestionezi situatia.

Organizare nunta. Nu ai un plan bine stabilit

Incearca sa iti gestionezi timpul foarte bine. Dupa ce faceti logodna, incercati sa discutati despre ziua visurilor voastre cu mult calm. Puneti la punct detalii simple despre unde va doriti sa faceti nunta sau despre un dress-code pe care vreti sa il abordati. Abia apoi va puteti decide la data nuntii si la buget.Fotograf Nunta Bucuresti Radu Gabriel Constantin Photo (62)

Organizare nunta. Nu iti poti alege domnisoarele de onoare

Cu siguranta vrei sa iti incluzi cat mai multe prietene sa fie domnisoare de onoare la nunta ta. Insa, trebuie sa alegi cu atentie si sa iti pui c

Fotograf Nunta Bucuresti Radu Gabriel Constantin Photo (38)

ateva intrebari inainte. Cat de apropiate sunt, vei mai pastra legatura cu ele in cinci ani, cat de dispuse sunt sa te ajute in acea zi. Relaxeaza-te si nu te pierde in detalii, daca iti vei raspunde la aceste intrebari vei avea domnisoarele de onoare potrivite.

Fotograf Nunta Bucuresti Radu Gabriel Constantin Photo (57)

Organizare nunta. Nu te incadrezi in buget

Prima data trebuie sa faci o lista cu ceea ce iti doresti in ziua nuntii tale. Apoi trebuie sa faci o mica cercetare de piata, pentru a cunoaste cat mai bine preturile. Cand mergi sa te intalnesti cu un organizator de nunti, sa ai intrebarile pregatite. Acesta te poate ajuta in luarea deciziei corecte. Iti poate da alternative si te poate face sa renunti la cateva lucruri de pe lista ta care nu sunt absolut necesare. Nu ii spune de la inceput ce buget ai, dezvaluie doar 90% din suma totala.

Organizare nunta. Nu reusesti sa te organizezi

Daca nu reusesti sa te organizezi asa cum trebuie pentru nunta ta, atunci angajeaza un organizator de nunti. El te poate ajuta sa iti gestionezi timpul mai bine si sa pui la punct toate detaliile, fara a te stresa. Inainte de a-l angaja, trebuie sa te interesezi despre felul in care lucreaza. Daca vine la intalniri sau prefera sa comunice prin e-mail, daca a mai organizat nunti in stilul pe care ti-l doresti tu. Chiar daca ii vei explica cum vezi cea mai importanta zi din viata ta, poate el nu are aceeasi viziune. Verifica lista de prioritati impreuna cu organizatorul tau in fiecare luna.

Fotograf profesionist Radu Gabriel Constantin

Organizare nunta. Nu iti gasesti fotograf pentru nunta

Fotograful pentru nunta trebuie si el cautat inainte de a incepe toate treburile. Nu il lasa pe ultima suta de metri, pentru ca poti sa ai surpriza sa fie foarte ocupat in perioada pe care ti-o doresti. Pune o parte din buget si pentru alegerea fotografului si fa o cercetare de piata inainte.

Organizare nunta. Tinzi catre perfectiune

De cele mai multe ori cel mai simplu mod de evitare al stresului este sa iti schimbi modul de a gandi. Ziua nuntii tale o sa fie frumoasa, romantica si personala, dar nu o sa fie perfecta. Nimic nu este! Sa ai mereu pregatit si un plan B, care te va multumi in caz ca planul A nu functioneaza. Chiar daca se vor intampla mici incidente, acestea nu iti vor ruina ziua nuntii! Aceste lucruri iti vor face ziua memorabila si unica. Nu uita sa gandesti pozitiv si sa vezi partea plina a paharului indiferent de situatie.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT