Nunta in vara 2018. Tematici pentru nunta de vara

Fotografii la Starea Civila Sector 3 Iulia si CataVreti sa va personalizati nunta si sa le oferiti invitatilor o experienta pe care nu o vor uita prea curand. Daca sunteti in cautarea unor tematici pentru nunta de vara, va propunem cateva idei care v-ar putea trezi interesul.

Tematicile pot fi incluse in oricare aspect al nuntii, fie ca vorbim despre decor, despre invitatii, despre vestimentatia mirilor, bijuteriile miresei. Imaginatia chiar nu are limie cand vorbim despre tematici pentru nunta de vara. Plus ca, fotografiile vor iesi cu adevarat spectaculoase.

Fotografii la Starea Civila Sector 3 Iulia si CataTematici pentru nunta de vara inspirate de natura

Vara, natura poate fi o sursa de inspiratie pentru organizarea nuntii. Este un anotimp expresiv, colorat, parfumat si, mai mult decat atat, va deschide drumul catre nenumarate tematici pentru ziua cea mare.

Puteti include in aranjamentele florale nuante de verde si puteti pastra culoarea si pentru alte decoratiuni. Daca iubiti natura, exprimati-va acest sentiment prin modul in care va organizati nunta. Cum vi se pare ideea de a servi mancare organica, de a purta haine confectionate din fibre naturale, ori de a folosi produse reciclate? Iar daca bugetul va permite, v-ati putea orienta catre o nunta in aer liber, intr-o gradina sau intr-un parc.

Tematici pentru nunta de vara in functie de culori

De ce sa nu profitati de bogatia culorilor daruite de vara. Ati putea crea o tema bazata numai pe culori: rosu aprins, galben indraznet, portocaliu, albastru. O nunta in culorile curcubeului poate sa iasa perfect. Rochiile domnisoarelor de onoare pot avea nunate diferite, decoratiunile la fel, iar atmosfera creata astfel va fi una vibranta.

Tematici pentru nunta de vara inspirate de mare si plaja

Chiar daca nu locuiti in prajma marii, nu inseamna ca trebuie sa va luati gandul de la o tematica inspirata de aceasta. Lista ideilor pentru o astfel de nunta poate include o tema hawaiiana – rochie de mireasa in acest stil hawaiian, tort cu ananas – tropicala – aranjamente realizate din flori tropicale – sau poate chiar o tema referitoare la mare – stele de mare, scoici, corali, care pot sa apara pe tort sau sa fie folosite ca elemente de decor.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT