fbpx

Nunta cu stil. Top 4 greseli de culoare si stil pe care sa nu le faci la nunta

Nunta cu stil. Acestea sunt cele 4 greseli majore de stil si culoare de evitat in organizarea nuntii tale. Renunta la “ce se poarta” si incearca sa dai frau imaginatiei.

Nunta cu stil. Gresit: Folosesti prea multe culori

Alege de la doua pana la patru culori care sa mearga impreuna ca ton si pastreaza-le numai pe acestea. Culorile putine nu deranjeaza vizual si nu obosesc ochii. Plus ca decorul va arata aerisit, dandu-ti impresia de mai mult spatiu. Poti sa te joci cu tonurile unei singure culori, creand umbre sau sa alegi un crem pentru o linie monocromatica.

Nunta cu stil. Alegi culori la moda doar pentru a fi in trend

Este foarte usor sa iti imaginezi nunta doar vazand poze superbe pe conturile de socialize. Insa, faptul ca iti place ideea unor poze nu inseamna ca este in regula sa o aplici si nuntii tale. Paleta de culori pe care o alegi este pe viata, o vei vedea mereu in poze si in filmari, asa ca alege ceva care sa iti faca placere sa privesti toata viata. Prima data mergi pe tonurile care iti plac tie cel mai mult, care te inspira, care iti spun ceva, apoi dezvolta un decor in aceste culori.

Nunta cu stil. Folosesti prea mult o singura culoare

Este una dintre greselile des intalnite la nunti. Nu exagera cu o singura culoare! Trebuie sa gasesti un echilibru intre nuantele alese, astfel incat ele sa se completeze armonios. Ochii au nevoie de odihna, nu trebuie sa vada o singura nuanta toata noaptea. Poti alege anumite tonuri care sa fie ca nuanta intre culorile alese. Ca de exemplu alege corai in loc de portocaliu aprins.

Nunta cu stil. Ignori culoarea locatiei in care iti vei face nunta

Trebuie sa iei in considerare si ce culoarea are sala in care iti vei face frumoasa nunta. Este greu de gasit un restaurant potrivit, insa rezerva din timp si lasa lista deschisa. Nu renunta la ce iti doresti cel mai mult. Cauta pana cand locatia te va satisface pe deplin. Trebuie sa iei in calcul culoarea peretilor, atunci cand alegi decorul si florile. Totul trebuie sa se armonizeze si sa nu oboseasca ochii invitatilor.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT