Nunta cu Andreea & Sebastiaan in AMSTERDAM

Fotografia de nuntă este una dintre cele mai importante amintiri pe care le veți păstra pentru tot restul vieții. Ea înfățișează emoțiile, povestea și dragostea dintre voi în cel mai frumos mod posibil.

Anul acesta, am avut oportunitatea de a participa la o nuntă în Amsterdam, alături de Andreea și Sebastiaan. Andreea, este o româncă frumoasă și ambițioasă, iar Sebastiaan, un olandez plin de farmec și inteligență, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit la scurt timp, decizând să își unească destinele.

Ceremonia cununiei civile a fost una personalizată, cu o poveste despre cum s-au cunoscut și ce apreciază cel mai mult la relația lor, ceea ce a făcut-o să fie relaxată și captivantă pentru toți invitații. Un detaliu inedit al nunții a fost barca care ne-a așteptat după oficierea cununiei civile, ocazie perfectă pentru a admira arhitectura bogată a Amsterdamului.

Dupa o plimbare de cateva ore pe canalele din centrul orasului, am ajuns la destinatie: Pulitzer Hotel. Cina festiva a avut loc in una din cele mai frumoase sali ale hotelului, bogat ornamentata cu opere de arta din secolul 18, iar eleganta si rafinamentul salii iti dadeau impresia ca te-ai intors in timp.

Seara s-a incheiat perfect, cu un superb foc de artificii in Piata Dam. A doua zi ne-am trezit dis-de-dimineata pentru a realiza cateva fotografii dupa nunta. Trebuie sa va marturisim ca orasul are foarte multe de oferit si cu greu ne-am decis unde sa realizam sedinta foto. Pornind de la unul din locul preferate al mirilor (Rijksmuseum), am continuat apoi cu o plimbare pe canalele Amsterdamului, una din cele mai frumoase atractii ale orasului.

Vremea a fost de partea noastra, iar faptul ca orasul era liber la acea ora ne-a dat posibilitatea sa ne desfasuram in voie. A fost o experienta unica si ne bucuram ca am avut ocazia sa participam la acest frumos eveniment! Inca o data felicitari, Andreea si Sebestiaan si va uram multi ani fericiti impreuna!

Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0016 Copy
Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0027 Bw Copy
Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0099 Copy
Nunta in Amsterdam cu Andreea si Sebastiaan
Nunta in Amsterdam cu Andreea si Sebastiaan
Fotograf Profesionist De Nunta Momente Photo (1)

Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0145 2 Copy Nunta in Amsterdam cu Andreea si Sebastiaan Nunta in Amsterdam cu Andreea si SebastiaanWedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0163 4 Copy

Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 1182 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 1190 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 1205 3 Copy Nunta in Amsterdam cu Andreea si SebastiaanWedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0582 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0588 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0619 3 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0636 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0679 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0729 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0753 CopyWedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0758 CopyWedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0765 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0798 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0805 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0824 2 Copy

Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0843 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0855 2 Copy

Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0896 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0904 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0910 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0916 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0956 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 0965 2 Copy Wedding In Amstherdam With Andreea And Sebastiaan 1036 Copy

SHARE THIS STORY
COMMENTS

Felicitari frumoase, Andreea si Sebastiaan! Ati reusit sa transformati nunta voastra intr-o adevarata poveste de iubire si de implinire! Fotografiile rezultate sunt cu adevarat magice si va va aminti o viata intreaga de clipe speciale. Sper ca va bucurati fiecare clipa alaturi de partenerul vostru si sa ramaneti la fel de indragostiti pe parcursul anilor.

ADD A COMMENT

CONTACT