Nunta Adelina si a lui Vlad la TreeHouse Cosoba

Înconjurat de natură și sub un cer vast, salonul TreeHouse Cosoba, aflat la o aruncătură de băț de București, a fost scena unei nunți de vis, cea a Adelinei și a lui Vlad. Ca fotograf de nuntă, am avut privilegiul de a fi martor și de a documenta fiecare moment magic al acestei zile speciale. În ciuda unei ploi ușoare înainte de ceremonie, ziua a evoluat într-o sărbătoare plină de bucurie, râsete și dans, cu o atmosferă incredibil de intimă și relaxată.

Pregătirile: Nunta a început direct la salonul TreeHouse Cosoba, unde mirii, îmbrățișând o abordare neconvențională, au ales să petreacă momente prețioase conversând și pregătindu-se împreună cu invitații. Adelina și Vlad au strălucit prin naturalețe și relaxare, creând o atmosferă caldă și primitoare pentru toți cei prezenți.

Ceremonia în Aer Liber: Decorul natural al salonului a oferit un fundal pitoresc pentru ceremonia religioasă, un moment plin de emoție și semnificație. Chiar dacă norii și ploaia și-au făcut simțită prezența înainte de ceremonie, parcă natura însăși a vrut să participe la bucuria lor, deoarece, exact în momentul în care ceremonia a început, ploaia s-a oprit, lăsând loc unui cer senin și unui soare blând care să încununeze legământul lor de iubire.

Petrecerea: Cu aproximativ 50 de invitați, inclusiv staff-ul și formația, atmosfera a fost una vibrantă și plină de energie, dovadă stând fotografiile pline de viață și culoare pe care am avut ocazia să le capturez. De la primul dans al mirilor, la momentele pline de spontaneitate și bucurie pe ringul de dans, fiecare detaliu a contribuit la crearea unei sărbători memorabile.

Fotograf Nunta TreeHouse Cosoba: Ca fotograf profesionist de nunta, experiența de a documenta acest eveniment special la TreeHouse Cosoba, lângă București, a fost una remarcabilă. Natura și arhitectura locației au oferit cadre unice pentru fotografii de nuntă, capturând esența unei zile pline de dragoste, bucurie și unitate.

Concluzie: Nunta Adelinei și a lui Vlad a fost o dovadă a faptului că dragostea, bucuria și sinceritatea sunt ingredientele unei sărbători de neuitat. Ca fotograf de nunta în București și împrejurimi, sunt onorat să fiu parte din aceste momente unice în viața cuplurilor. La TreeHouse Cosoba, am avut oportunitatea de a surprinde nu doar imagini, ci emoții și povești care vor fi prețuite pentru totdeauna.

Gabriel Radoo, fotograf profesionist, vă mulțumesc, Adelina și Vlad, pentru că mi-ați permis să fiu parte din ziua voastră specială. Vă doresc o călătorie plină de iubire și fericire împreună!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT