Invitatii de nunta 2018. 4 idei de invitatii de nunta deosebite, in functie de anotimp

Invitatii de nunta 2018. Invitatiile sunt foarte importante la o nunta si e firesc sa-ti doresti un model deosebit. Ideile acestea te vor inspira pentru a face cea mai buna alegere. In 2018 modelele de invitatii de nunta vin cu inovatii ce imbina perfect elemente traditionale si moderne.

1. Invitatii de nunta 2018. Nunta de primavara: invitatie de nunta coloristica

Primavara este un anotimp vedeta in colectiile rochiilor de mireasa din anul 2018. Prospetimea, verdele crud si picaturile de roua se reflecta in toate elementele din planificarea nuntii, in mai toate temele de nunta de primavara din 2018. Astfel, invitatia de nunta in culori de primavara: verde crud, roz pal, crem fad si albastrul limpede este o modalitate perfecta de a iti incita invitatii la o petrecere de neuitat.

2. Invitatii de nunta 2018. Nunta de vara: invitatie de nunta cu flori de sezon

Daca primavara este anotimpul designerilor, vara este anotimpul preferat al mireselor. Asadar creatorii de moda in materie de invitatii de nunta nu s-au saracit cand vine vorba de exprimarea caldurii si intensitatii sentimentelor dintre cei doi miri care lanseaza invitatia catre apropiati, prieteni si familie sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor. Asadar, elementele cheie din peisajul de vara devin piese must-have pe invitatia pentru o nunta de vara. Insa noutatea o reprezinta florile de sezon tridimensionale. Poti folosi flori din aranjamentele de nunta si culorile principale din tema.

3. Invitatii de nunta 2018. Nunta de toamna: invitatie de nunta cu elemente din natura

Toamna, un anotimp al melancoliei, al sentimentelor profunde. Iti mai aduci aminte de inceputul relatiei voastre cand alergati prin parc, martori la dragostea voastra fiind fosnetul frunzelor si adierea vantului? Ivitatia de nunta cu elemente din natura, care v-au fost partase exclusiv la declaratiile de dragoste pot fi elemente decorative si pot insufleti cartonul frumos, dar fara viata. Te poti folosi de panglici in culori tomnatice si litere gravate din auriu si obtii un model de invitatie de nunta deosebit si unicat.

4. Invitatii de nunta 2018. Nunta de iarna: invitatie de nunta glamour

O invitatie, la o nunta de iarna, glamour, pare a fi in preferintele organizatorilor de nunta din acest an. Culorile reci, dar delicate ale iernii pot sublinia transparenta si sinceritatea cuplului. Un stras in forma de fulg de nea si o panglica din satin albastru definesc peisajul mirific al anotimpului iarna. Poti crea un desing deosebit daca foloseti un material decorativ diafan: dantela, matase sau tul. Un model de invitatie pentru nunta de iarna o reprezinta cutia cu amintiri alcatuita dintr-un carton dur alb, decorat cu conturul sublim al unor inimioare. La capat fiind prevazuta cu o agatatoare in forma de inima din funie de parama.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT