5 intrebari pe care fiecare mireasa ar trebui sa le adreseze fotografului de nunta

Fotograf nunta. Fotograful de nunta este probabil cel mai important furnizor de servicii pe care trebuie sa-l ai in vedere pentru ziua nuntii. Acesta este persoana care va surprinde toate emotiile, momentele speciale si detaliile unice despre cea mai importanta zi din viata ta. Pentru a te ajuta sa gasesti fotograful potrivit, iata o lista de intrebari pe care ar trebui sa le adresezi fotografului tau de nunta.

Fotograf nunta. Data nuntii mele o aveti disponibila?

Aceasta intrebare ar trebui sa fie prima intrebare pe care o adresezi unui fotograf de nunta. Trebuie sa te asiguri ca acel fotograf pe care ti-l doresti are o disponibilitate doar pentru tine.

Fotograf nunta. Ati mai participat la nunti asemanatoare cu a mea? Pot vedea portofoliul dumneavoastra?

Fiecare cuplu este unic si, prin urmare, fiecare nunta este unica. Cu toate acestea, daca fotograful de nunta a avut o experienta de fotografiere a unei nunti cu un stil similar cu al tau, atunci el va sti ce tipuri de fotografii iti doresti. Solicitarea unui portofoliu este ceva la care orice fotograf profesionist trebuie sa se astepte. Astfel, vei vedea daca fotografiile realizate de acesta sunt cele pe care tu si partenerul tau vi le doriti.

Fotograf nunta. Cum v-ati descrie stilul fotografic?

Fotografia este un camp vast si exista multe tipuri diferite de stiluri de fotografie. Fotografia de nunta, in special, a dezvoltat stiluri diferite, adaptate fiecarui client in parte. Daca nu te simti confortabil cu o anumita abordare sau stil fotografic, transmite acest lucru fotografului, pentru a cunoaste ce asteptari ai de la acesta. Din nou, vizualizarea unui portofoliu te va ajuta sa iti dai seama ce stil de fotografie iti doresti.

Fotograf nunta. Ce tip de echipament folositi?

Chiar daca nu esti complet familiarizat cu limbajul tehnic, trebuie sa te asiguri ca fotograful profesionist angajat utilizeaza echipamente profesionale de top si dispune de camere si obiective de rezerva, in cazul in care se intampla ceva neprevazut cu cele principale.

Fotograf nunta. Cat costa pachetul de servicii fotografice si ce este inclus in pret?

Fotografii de nunta ofera diferite tipuri de pachete de servicii pentru a se potrivi nevoilor clientului. Asigura-te ca esti pe aceeasi lungime de unda cu fotograful atunci cand vine vorba despre pachetele de servicii. De asemenea, intreaba-l despre pretul orelor suplimentare in cazul in care nunta dureaza mai mult.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT