fbpx

Idei de marturii comestibile. Surpinde-ti invitatii

Detalii candy bar la nuntaMarturiile comestibile sunt cea mai buna alegere. Invitatii se pot bucura de ceva dulce, iar in acest domeniu exista nenumarate optiuni.

1. Daca vrei sa mergi pe ceva dulce, alege un produs care rezista in anotimpul nuntii

Poti cumpara de-a gata sau comanda la un magazin de delicatese macarons, biscuiti fragezi decorati sau cupcakes in culorile nuntii. Sunt delicate si spectaculoase si pot fi ambalate intr-o cutie transparentasau un cosulet de rafie. Trufele de ciocolata de calitate pot fi puse doua sau trei intr-o cutie care poate tine mai tarziu bijuterii.

Daca inseamna prea mult pentru bugetul tau, poti pur si simplu sa iei borcane banale pe care sa le umpli cu jeleuri, dropsuri sau mix de alune crude si sa le legi cu o bucata de material elegant. Si poti oricand sa mergi intr-o directie nostalgica si sa faci o cutie cu dulciurile copilariei: bonibon, guma turbo sau orice iti facea cu ochiul cand aveai 10 ani. Chiar daca nu sunt delicatese, valoarea lor sentimentala va avea cu siguranta impact asupra nuntasilor.

2. Delicatesele sunt alta categorie de cadouri comestibile

De la uleiuri de calitate (cu ardei iute, rozmarin sau busuioc) la sare si zahar aromate sau, daca e relevant in relatia voastra, condimente sau amestecuri de condimente.

Tot aici sunt amestecuri de ceai sau cafea foarte buna, puse in cutii metalice sau borcane.

3. Nu uita de fructe

Dar unele care rezista. Fructele de padure, ciresele sau strugurii nu rezista prea bine la temperatura camerei, chiar daca sunt mai spectaculoase. Mere, portocale, avocado, mango, piersici, rodii, orice are sens in conceptul nuntii, intr-un cosulet in care sunt 2-3 bucati. Sau, oricand, mere in caramel pe bat.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT