Gravare verighete

Gravare verighete

SERVICII FOTO

CONTACT

Sfaturi pretioase pentru verighetele voastre. Idei inedite de personalizare. Gravarea si personalizarea verighetelor este o practica ce dateaza din Europa Medievala. In zilele noastre, acest obicei este des intalnit in randul tinerilor casatoriti. Ai nevoie de idei inedite pentru inelul pe care il vei purta toata viata pe deget, iar noi ti le oferim.

Cum sa iti personalizezi verighetele

Cere bijutierului sa graveze verighetele atunci cand le comanzi. Daca acesta nu o poate face, atunci el ar trebui sa iti recomande pe cineva care sa te ajute. Verifica de doua ori daca randurile pe care le vrei pe inele sunt scrise corect si verifica din nou atunci cand acestea sunt gata.

Cand anume sa faci acest pas

Gravarea verighetelor se poate face pe loc sau poate dura pana la o luna. Intreaba bijutierul de cat timp are nevoie si abia atunci este cazul sa iti faci un plan.

Idei unice pentru verighetele voastre

In cazul in care nu iti poti exprima sentimentele in cuvinte putine, atunci gandeste-te sa gravezi mesajul dragostei tale pe piatra pretioasa a verighetei. Cu ajutorul unui laser, bijutierul poate face acest lucru. Cuvintele acelea gravate nu pot sa fie observate cu ochiul liber. Este nevoie de ochelari speciali ca sa vezi declaratia iubirii voastre, fiind destul de intima. Mai mult, acest lucru te va ajuta in cazul in care inelul iti este furat sau il pierzi.

Idei de cuvinte care pot fi gravate pe verighete

– Te iubesc

– Dragostea noastra este eterna

– Eternitate

– Vesnicie

– Pentru totdeauana

– Tu ai inima mea

– Suflete pereche pentru totdeauana

– Dumnezeu ne-a unit in dragoste

Sau daca doriti in alta limba:

– I love you (Te iubesc, engleza)

– Vivo per lei (Traiesc pentru ea, italiana)

– Myn genyst (Inima mea, germana veche)

– Semper fidelis (Mereu fidel/a, latina)

– Deus nos iunxit (Dumneze ne-a unit, latina)

Cat costa

Pretul acestui serviciu poate varia in functie de numarul de caractere gravat si fontul ales, dar in general preturile pornesc de la 100 de lei pentru ambele verighete, daca alegi cel mai simplu model si pot urca in functie de fontul si modelul ales.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT