Fotografii superbe de primavara. Natura dezlantuita, prin ochii fotografului

Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu

Fotografii superbe de primavara. Primavara este anotimpul perfect pentru a capta cele mai frumoase fotografii. Dupa iarna monotona, natura renaste si ne aduce o pata de culoare in viata. Iesiti in natura pentru un shooting de poveste.

Fotografii superbe de primavara. Florile

O tema remarcabila este rasarirea florilor. Priviti-le cum cresc, inmuguresc frunzele verzi si bobocii, apoi infloresc. Toate acestea se intampla atat de incet, incat aveti timp suficient pentru a efectua un shooting de exceptie.

Este cu totul special cum razele soarelui trec prin petalele florilor. Nu doar florile sunt speciale, ci si bobocii, pentru ca acestea aduc primavara si promit renasterea.

Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu

Fotografii superbe de primavara. Ploaia

Primavara aduce multa ploaie. Nimanui nu-i place frigul si umiditatea. Imbracati haine calduroase si iesiti la fotografiat. Cu imbracamintea corespunzatoare, vremea ploioasa va va incanta şi veti realiza ca ploaia este o tema de neevitat. Daca ploaia continua sa cada, atunci priviti posibilitatile ce se ascund in picaturile care cad pe diverse suprafete.

Dupa ploaie, natura este si mai frumoasa, peste tot doar picaturi de apa in care se oglindeste natura. Fiecare strop de apa contine o lume in miniatura.

Fotografii superbe de primavara. Natura

Uitati-va cum lumina soarelui se strecoara printre crengile copacilor infloriti. Priviti spre cer! Veti avea o senzatie de parca ar ajunge copacii pana la cer si intre frunze se strecoara lumina. Se pot realiza imagini spendide din contrastul frunzelor verzi proaspete si al cerului albastru.

Crengile proaspete pot oferi un cadru special fotografiei. Prindeti in imagine o creanga inflorita, iar cu un zambet larg veti capta o amintire superba.

Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu

Fotografii superbe de primavara. Soarele

Este obligatoriu sa apara in toate fotografiile de primavara. Acestea sunt primele si ultimele momente ale zilei, adica dupa ce rasare soarele si apoi inainte de a apune. Atunci lumina soarelui acopera totul cu un ton galben auriu.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT