fbpx

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete in ziua nuntii. Siluetele reprezinta un mijloc extraordinar de a reda un cadru dramatic, plin de mister, incarcat de sentiment si atmosfera pentru privitorii fotografiei. Acest cadru al siluetelor combina simplitatea cu povestea pe care o spune fiecare fotografie in parte.

Nu este o simpla imagine pentru ca in spatele ei stau doi oameni care au ceva de transmis privitorului. Mai mult, acest tip de fotografie lasa loc de interpretare. Imaginatia celui care o vede poate sa zburde si sa creeze propria poveste pentru ca poza nu ofera o imagine foarte clara a ansamblului.

Fotografia de nunta artistica, a devenit tot mai populara in ultimii ani, iar un fotograf profesionist de nunta trebuie mereu sa evolueze si sa realizeze fotografii de nunta, cat mai diferite si speciale. Desi fotografia la baza, trebuie sa spuna o poveste si sa arate lucrurile asa cum s-au intamplat, miresele cauta din ce in ce mai mult, fotografi de nunta cat mai experimentati si pregatiti sa realizeze cele mai spectaculoase fotografii de nunta. Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete.

Fotografiile de nunta cu siluete, reprezinta pentru mine o fotografie romantica, intima, artistica si care va spune povestea nuntii, intr-un mod diferit.

Am pregatiti pentru tine 20 de fotografii de nunta care sa te inspire in ziua nuntii, iar daca doresti sa vezi si mai multe fotografii de nunta, realizate de mine si echipa mea, te invit sa accesezi pagina de portofoliu, unde vei gasi si mai multe idei, pentru a avea, cele mai frumoase fotografii de nunta. Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete.

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii
O silueta spectaculoasa realizata intr-un salon de nunta

Daca nu stii unde ai putea realiza sedinta foto din ziua nuntii, pentru a avea fotografii de nunta spectaculoase, iti recomand sa iti iei 30 de minute la dispozitie din toata durata sedintei foto si sa realizati o mica sedinta foto, chiar in interiorul restaurantului pe care l-ai ales, pentru ziua nuntii. Pe langa fotografiile deosebite pe care le vei realiza acolo, vei ramane si cu amintirea salonului de nunta, pe care l-ai ales, cu cel putin un an inainte.

Fotografie de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii (2)
O silueta realizata la apus

Daca esti deja in febra pregatirilor pentru nunta si ai inceput deja sa cauti pe internet idei si fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii ai observat ca toata lumea recomanda sa faci sedintele foto la rasarit sau la apus. Fotografiile la rasarit sau la apus, au un farmec aparte, transmit multa caldura si emotie si par desprinse din poveste. Asa ca recomandarea mea este, sa-ti faci timp si sa-ti programezi sedinta foto din ziua nuntii la apus, unde vei avea parte de culori calde si cea mai buna lumina pentru a avea cele mai frumoase fotografii de nunta.

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete
Fotografie realizata in ziua nuntii, in gradina restaurantului.

Daca mai sus va recomandam sa faceti fotografii in restaurant, un alt loc pentru sedinta foto de care puteti profita este chiar gradina din fata restaurantului. Asta bineinteles, daca restaurantul dispune de asa ceva

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete
Fotografie realizata in ziua nuntii, in restaurantul unde a avut loc petrecerea de nunta
Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete
Un rasarit superb surprins in rezervatia naturala de la Comana (Giurgiu)

Chiar daca aceasta fotografie a fost facuta intr-o alta zi, decat in ziua nuntii, puteti face o fotografie asemanatoare chiar in ziua nuntii, fix cand soarele se lasa in jos si apune. Este romantic si pune in evidenta trasaturile rochiei tale. Imagineaza-ti aceasta fotografie cum poate sta printata intr-un tablou pe peretele din casa ta.

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii
O fotografie draga mie, realizata la intrarea in restaurant in ziua nuntii.
Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii
Un apus de poveste cu miri in ziua nuntii.
Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii
Un apus superb la o sedinta foto de dupa nunta (Trash the Dress)

Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii Fotografii de nunta spectaculoase cu siluete realizate in ziua nuntii

Dupa cum v-am prezentat si in acest articol, o parte din aceste fotografii de nunta au fost realizate la rasarit sau apus, altele in ziua nuntii la restaurant, o parte dintre ele au fost realizate in Romania, altele in diferite tari si impresioneaza prin cromatica,contrast, compozitie, simplitate si bun gust. Care este favorita ta dintre toate?

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT