fbpx

Fotografii de familie. Clara si parintii, primavara in parc

Fotografii de familie – Carla

Fotografii de familie. Fotografia de familie transmite cele mai naturale emotii si sentimente ale oamenilor. Nu este nevoie sa faci regie pentru a surprinde imagini senzationale.

Fotografii de familie. Cand esti alaturi de oameni frumosi, in locuri superbe, totul decurge natural. Practic fotograful devine un membru al familiei si totul este natural. Astfel reusesti ca fotograf sa transpui in fotografii momente si emotii reale care sa spuna povestea familiei. Aceste momente vor reprezenta peste ani adevarate comori pentru cei care le vor privi. Ii vor face sa isi aduca aminte cu drag si emotie de trairile simtite in acele momente.

Fotografii de familie. Clara si parintii, primavara in parc

Fotografii de familie. O zi superba de sfarsit de aprilie intr-un parc din Bucuresti, perfecta pentru un fotoreportaj de familie, intr-o gradina plina de copaci infloriti. Dar bineinteles ca fara protagonistii principali ai fotoreportajului, Livia, Laurentiu si micuta Clara, acest coltisor de rai nu ar fi spus nimic.

Fotografii de familie. M-am bucurat tare mult sa cunosc o familie minunata si vesela, iubitoare de culoare, alaturi de care am petrecut cateva ore facand fotografii ca si cand as fi fotografiat membrii familiei mele. Totul a decurs natural, am stat la povesti si ne-am jucat cu micuta Clara, care era in centrul atentiei.

Fotograf nunta Radu Gabriel Constantin

Vizionare placuta:

Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si Laurentiu

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT