Fotografie de nunta in ploaie. Nu lasa ploaia sa iti strice nunta! Cum sa profiti de acest fenomen la maximum

Fotografie de nunta in ploaie. Ploaia la nunta poate sa fie un motiv de stres pentru miri. Cu toate acestea, din batrani se spune ca tinerii casatoriti vor avea parte de o casnicie bogata. Mai mult, daca fotograful de nunta stie sa profite, va face cele mai spectaculoase fotografii.

Fotografie de nunta in ploaie. Afla cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie, tinand cont de cateva sfaturi:

Nu-ti fie teama sa iesi afara in ploaie.

Nu-ti fie frica daca rochia de mireasa este putin udata de ploaie.

Asorteaza-ti rochia de mireasa cu cizme de ploaie si vei arata adorabil sub umbrela.

Fotografie de nunta in ploaie. Invitatii se vor distra in ploaie 

Include petrecerea de nunta in fotografii. Invitatii vor fi incantati sa se distreze putin in ploaie!

In timp ce te plimbi prin ploaie, ridica rochia de mireasa. Este de preferat sa porti una cu trena detasabila pentru ca sa nu te murdaresti.

Roaga-l pe fotograf sa te surprinda cu mirele in ploaie in mai multe ipostaze, inclusiv in spatele ferestrelor acoperite de ploaie sau in masina.

Nu lasa ploaia sa va ruineze ziua! Intotdeauna trebuie sa ai la indemana un plan B, chiar daca petrecerea a fost organizata in aer liber.

Fotografie de nunta in ploaie. Pentru ca nunta sa fie una reusita, gandeste-te ca ploaia este simbolul fertilitatii si al abundentei. Deci zambeste pentru ca nu prevesteste nimic rau.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT