fbpx
Fotograf nunta Bucuresti

FOTOGRAF NUNTA - GABRIEL RADU

Emoție. Iubire. Respect. Bucurie. Toate aceste sentimente se regăsesc atât în nunta ta, cât și în fotografiile mele. Fiecare nuntă este unică, specială și frumoasă. În cei peste 10 ani de activitate ca fotograf nunta, am avut norocul să fiu prezent și să fotografiez toate tipurile de ceremonii și petreceri și de fiecare dată am fost recunoscător că am putut fi parte din povestea voastră de dragoste. Surprind în imagini colorate și pline de viață emoțiile tale și ale persoanelor dragi pentru ca tu să le poți retrăi și peste ani.

Îmi doresc să creez o poveste din ziua ta specială, să transform acest moment într-o amintire care să trăiască peste ani. Cu o prezență discretă, voi documenta absolut toate evenimentele importante din tabloul nunții tale. Chiar dacă ai visat la ziua nunții încă din copilărie, sau doar acum, în febra pregătirilor de nunta, eu sunt aici alături de tine, cu o viziune modernă și autentică să surprind cele mai frumoase amintiri, romantice, pline de culoare și emoție.

fotograf nuntă

"Alege să strălucești în ziua nunții. Noi suntem alături de voi să surprindem cele mai frumoase amintiri"

Folosind un stil fotojurnalistic, voi fi prezent pe toată durata evenimentului pentru a vă oferi fotografii autentice, editate natural care vor trece cu siguranță testul timpului și vor spune povești pentru generațiile următoare.

Fotografiile voastre de nunta merită să fie spectaculoase și emoționante. Iar eu m-aș bucura să vă fiu alături în această zi specială. Ar fi o onoare pentru mine să ne cunoaștem, așa că vă aștept cu drag să îmi scrieți prin formularul de contact sau direct pe pagina de Facebook

Descoperă povestea din spatele fotografiilor mele și intră în universul magic al fotografiilor de nuntA. Participă "virtual" alături de mine în ziua nunții și vezi cum spun povești prin imagini.

VEZI MAI MULTE CLIPURI

FOTOGRAF NUNTĂ

Pentru mine un fotograf nunta este mai mult decât cel care trebuie să-ți transforme nunta într-un album de fotografii. Îmi doresc de fiecare dată să vă fiu alături și să vă ajut să zâmbiți, să fiți relaxați și să vă bucurați de fiecare moment. Iar pentru a obține această legătură adevărată trebuie să ne cunoaștem înainte. Să știu ce vă doriți și să ne gândim împreună cum putem transforma această zi specială într-o amintire de neuitat.

Sunt alături de voi și încerc să vă ajut cu tot ce pot pentru ca această zi să fie una memorabilă. Nu de puține ori am ajutat cu sfaturi în organizarea evenimentului, am dat o mână de ajutor pentru programul din ziua nunții. Am fost consilier (pentru momentele neprevăzute sau puțin mai încordate). Am fost croitor (nu te puține ori, eu sau soția am modificat rochia de mireasă chiar în ziua nunții). Am fost farmacist (am un set divers de medicamente și leocoplast în geanta foto). Am fost uneori și șofer pentru invitați.

Sunt alături de voi pentru că știu cât de important este acest moment pentru voi. Și sunt convins că doar împreună putem scrie cea mai frumoasă poveste pentru nunta voastră. Așa cum am făcut-o în multe ocazii pentru atâtea și atâtea cupluri frumoase pe care vă invit să le cunoașteți.

Fotograf nunta Bucuresti

Ca fotograf nuntă am fost un onorat să fiu martor la foarte multe momente emoționante. Am fost alături de mirese atunci când soțul le-a spus „te iubesc”. I-am aplaudat pe miri după primul lor dans împreună. Și m-am distrat alături de nuntași toată noaptea. Fiecare nuntă este specială, mai ales prin lentilele aparatului meu. Poate nunta ta are o temă boemă sau poate este o petrecere într-o grădină, într-un salon de lux ori în casa bunicii, indiferent de ce alegi eu voi fi alături de tine pentru a surprinde, prin lentilele aparatului meu, adevăratul spirit al zilei. Ar fi o onoare pentru mine să îți fiu alături în această zi specială. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem.

CONTACT

Deschide chat-ul.
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Te pot ajuta cu ceva?