Sedinta foto logodna

Sunt Gabriel Radu fotograf profesionist de nunta din Bucuresti, dar ma poti gasi ca fotograf nunta Pitesti, fotograf nunta Ploiesti, fotograf nunta Brasov, fotograf nunta Sibiu, fotograf nunta Iasi si oriunde in Romania, sau in afara ei.

Stilul meu in fotografia de nunta este unul documentar, plin de culoare si de emotie. Ador sa surprind momentele emotionante din ziua nuntii, iubirea dintre oameni si momentele spontane care iti vor aduce aminte peste ani, cum a fost in ziua nuntii.

Editarea mea in fotografia de nunta este una naturala, luminoasa, visatoare si romantica. Pentru a realiza aceste fotografii frumoase de nunta, recomand sa ne programam sedinta foto din ziua nuntii, cat mai aproape de apusul soarelui, pentru a avea niste fotografii calde si cat mai naturale.

Fotograf profesionist de nuntă Gabriel Radu

FOTOGRAF NUNTA PROFESIONIST BUCURESTI

Desi am peste 10 ani de experienta ca fotograf de nunta profesionist, editez si fotografiez in fiecare zi nunti cu aceeasi pasiune, iar ce ma inspira pe mine in fiecare zi, este familia mea, care imi este aproape, in frunte cu baietelul meu Sebastian si sotia mea Alexandra Radu.

CONTACT

Sedinta foto logodna

Că fotograf profesionist nunta, urmăresc tot ce este nou în această industrie, mă adaptez constant noilor tendințe și urmez în fiecare an, cele mai bune workshop-uri în fotografia de nuntă.

CONTACT