Fotograf nunta Focsani – Daniela si Ionel

Iata-ne anul acesta ca am avut o nunta tare frumoasa si in moldova, mai exact in Bolotesti (Vrancea), la pensiunea Leonardo. Desi nu suntem cei mai mari fani cand vine vorba de o nunta plina de traditii, de data aceasta traditiile au fost respectate chiar foarte frumos, au fost multe momente emotionante, iar pentru noi a fost o bucurie sa le fotografiem. Am realizat pentru voi mai jos o mica selectie de la aceasta nunta.

La cateva zile de la nunta lor am realizat si sedinta foto de dupa nunta “Trash the dress”, iar fotografiile pot fi vazute aici.
Fotograf nunta Focsani – Daniela si Ionel

Fotograf nunta Radu Gabriel Constantin
Video: George Boa (Boa Production)

Vizionare placuta!

Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Daniela Si Ionel (2) Daniela Si Ionel (3) Daniela Si Ionel (4) Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Daniela Si Ionel (7)Daniela Si Ionel (8) Daniela Si Ionel (9) Daniela Si Ionel (10) Daniela Si Ionel (11) Daniela Si Ionel (12) Daniela Si Ionel (13) Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Daniela Si Ionel (16) Daniela Si Ionel (17)Daniela Si Ionel (18) Daniela Si Ionel (19) Daniela Si Ionel (20) Daniela Si Ionel (21) Daniela Si Ionel (22)

Biserica Cuvioasa Paraschiva - Valea Sarii
Biserica Cuvioasa Paraschiva – Valea Sarii

Daniela Si Ionel (24) Daniela Si Ionel (25) Daniela Si Ionel (26) Daniela Si Ionel (27)Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Daniela Si Ionel (29) Daniela Si Ionel (30) Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Daniela Si Ionel (34) Fotograf nunta Focsani - Daniela si Ionel Daniela Si Ionel (36)

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT