fbpx

Fotograf nunta bucuresti

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI

SERVICII FOTO

CONTACT

Pentru cea mai importanta zi din viata ta nu vrei sa ai doar cateva poze frumoase, vrei sa ai alaturi o persoana care sa poata surprinde toate emotiile. Ai nevoie de un fotograf profesionist care sa realizeze fotografii la care sa te uiti peste ani si sa poti trai toate sentimentele pe care le-ai avut atunci. Vrei fotografii care sa fie exact ca tine: fericit, mandru, implinit, indragostit.

Fotograf nunta Bucuresti

FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTI
Fotograf nunta Bucuresti
Fotograf nunta Bucuresti
FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTIFotograf nunta Bucuresti
FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTI
FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTI
FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTI
Fotograf nunta Bucuresti
Fotograf nunta Bucuresti

Pentru toate momentele importante din viata ta ai nevoie de un fotograf profesionist care sa te ajute sa transformi orice amintire in cea mai frumoasa bijuterie, una la fel de valoroasa cu trecerea anilor. De o nunta, un botez, o petrecere cu prietenii sau un majorat, eu sunt aici pentru a transforma orice moment intr-o poveste de neuitat.

Gabriel Radu Visual Storyteller

Pentru ca vrei sa nu uiti niciodata privirea pe care a avut-o logodnicul tau (vezi si sedinte foto de logodna) atunci cand te-a vazut prima data imbracata in rochie de mireasa. Sa retraiesti lacrimile parintilor atunci cand te-au imbratisat si te-au pupat pe frunte. Sa iti aduci aminte mereu de bucuria sincera pe care ai avut-o atunci cand ai spus „DA”. Sa o ai mereu alaturi de tine pe bunica emotionata sau pe prietenul care ti-a fost alaturi inca de la gradinita. Sa ii stii dansand pe prietenii tai. Si sa simti cu persoana iubita nu-ti mai da drumul la mana.

O privire aruncată pe furiș sau un „te iubesc” spus în șoaptă, vreau să fiu alături de tine pentru a transforma iubirea voastră într-o amintire de neuitat. Iar pentru a face acest lucru avem nevoie de trei lucruri: încredere, pasiune și onestitate.

contact

01

O să împărțim foarte multe momente împreună. Lacrimi. Zâmbete. Glume. Împreună o spunem cum va porni cel mai frumos drum din viața ta. Iar eu voi fi acolo să te ajut să te bucuri de el peste ani și ani.

02

Vreau ca fotografiile pe care le vom face împreună să te ajute să-ți spui povestea, să îți dea curajul să pornești pe un drum minunat al amintirilor emoționante. Oamenii, ritualurile, detaliile sunt foarte importante pentru mine și știu că sunt la fel și pentru tine. Pasiunea mea pentru fotografie și fericirea iubirii voastre vor face ca această zi să fie perfectă.

03

Fotografiile mele sunt despre emoții, despre conexiunea specială dintre oameni, despre candoare și sinceritate. Îmi place să surprind fiecare detaliu, să fiu alături de voi în fiecare clipă și să vă ajut să vă spuneți povestea. Dacă îți dorești să ai cele mai frumoase amintiri de la nunta ta, atunci alegerea este simplă: Gabriel Radu Visual Storyteller.

CONTACT

Deschide chat-ul.
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Te pot ajuta cu ceva?