Diana si Costi – Fotograf de nunta in Bucuresti

Rudele si cei mai apropiati prieteni s-au reunit sambata seara pentru a sarbatori nunta lui Costi si a Dianei. Simplitate si rafinament:acestea sunt cele mai potrivite cuvinte prin care am descrie nunta lor. Diana a optat pentru o rochita scurta si feminina, accesorii discrete dar rafinate si un machiaj natural si in acelasi timp elegant. Rezultatul a fost wow! Asa cum zice zicala: Less is more! Nici Costi nu s-a lasat mai prejos si s-a ridicat pe masura asteptarilor. Ii felicitam pentru curajul de a isi organiza nunta exact asa cum si-au dorit si cum ii reprezinta. Pentru ca in final, la sfarsitul petrecerii, cand invitatii vor pleca acasa, muzica se va opri, luminile se vor stinge, ei vor ramane cu aceste amintiri pentru totdeauna.

Puteti urmari si fotografiile de la sedinta foto de logodna cu cei doi care s-a realizat in parcul natural Comana. In curand ne pregatim sa realizam si sedinta foto dupa nunta si speram noi sa va suprindem placut cu fotografiile realizate pe site-ul nostru.

Fotograf nunta Bucuresti Radu Constantin Gabriel
Asistent Radu Alexandra

fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti Diana si Costi - Fotograf de nunta in Bucuresti fotograf nunta bucuresti Diana si Costi - Fotograf de nunta in Bucuresti fotograf nunta bucuresti Diana si Costi - Fotograf de nunta in Bucuresti Diana si Costi - Fotograf de nunta in Bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti Diana si Costi - Fotograf de nunta in Bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucuresti fotograf nunta bucurestifotografie de nunta biserica fotografie de nunta biserica fotografie de nunta biserica fotografie de nunta biserica fotografie de nunta biserica fotografie de nunta biserica fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta hotel Alexander fotografie de nunta tort

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT