fbpx

Diana si Alex – Sedinta foto de logodna

Diana si Alex – Sedinta foto de logodna

Iata ca a sosit momentul sa postam pe blogul nostru si frumoasa poveste de dragoste dintre Alex si Diana. O frumoasa poveste de dragoste merita toata unui fotograf profesionist. Diana si Alex sunt protagonistii acestei povesti, sunt oamenii care au dat viata acestei sedinte foto.

Cum obisnuim de fiecare data, am realizat o sedinta foto de logodna (sedinta foto inainte de nunta cum ii mai spunem noi) pentru a ne mai “imprietenii”. Stim ca in general, cei pe care ii fotografiem nu sunt familiarizati cu o sedinta foto si au emotii. Noi reusim de fiecare data prin aceste sedinte foto sa ii facem sa se obisnuiasca cu camera foto si sa fie in largul lor

Orasul Bucuresti a fost cel care a gazduit sedinta foto de logodna, iar obiectivul meu a fost cel mai bun prieten al frumosilor indragostiti.Cand vine vorba despre amintiri serviciile foto trebuie sa fie la cele mai inalte standarde calitative.

Mai jos veti putea urmari o selectie de fotografii de la aceasta sedinta foto si fotografii de la starea civila sector 4 Bucuresti.
Fotograf : Radu Constantin Gabriel
Asistent : Radu Alexandra
Asistent : Stefan Alin

Vizionare placuta!

IMG_3763-copy
Diana si Alex - Sedinta foto de logodnaDiana si Alex - Sedinta foto de logodna Diana si Alex - Sedinta foto de logodna IMG_3890-copy Diana si Alex - Sedinta foto de logodna IMG_3897-copy IMG_3910-copy IMG_3928-copy Diana si Alex - Sedinta foto de logodna IMG_6228-copy Diana si Alex - Sedinta foto de logodna IMG_6263-copy Diana si Alex - Sedinta foto de logodna IMG_6284-copy IMG_6311-copy IMG_8452 IMG_8491 Diana si Alex - Sedinta foto de logodna

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT