Detaliile fac diferenta: asa iti organizezi nunta de vis

Nunta de vis. Detaliile conteaza in ziua nuntii tale! Dai prea multa atentie rochiei de mireasa, verighetelor si tortului, insa uiti sa pui la punct cateva lucruri marunte, dar de efect. Noi iti venim in ajutor si iti oferim sfaturi pretioase.

Nunta de vis. Placute cu directionarea invitatilor

De ce: Nu doresti ca invitatii sa se rataceasca chiar in ziua nuntii tale. Este bine sa ai cateva placute de directionare sau sa le dai o harta, daca nu sunt din acelasi oras, astfel incat ei sa ajunga la timp la poze, la biserica sau la restaurant.

Cum sa o faci: Ajuta-te de Google Maps si noteaza acolo punctele importante ale nuntii tale. Pune fiecare domnisoara de onoare sa ofere invitatilor cate o harta de acest fel. Daca nunta ta este in aer liber, poti marca si placute cu sageti ca invitatii sa stie unde este barul sau locul pentru poze.

Nunta de vis. Intrarea

De ce: Prima impresie este si cea mai importanta. Trebuie sa amenajezi intrarea in restaurant intr-un mod placut pentru ca invitatii sa se simta bine primiti. Primirea trebuie sa fie calduroasa, sa le dea un sentiment de “acasa”.

Cum sa o faci: Daca nunta ta este in aer liber, atunci agata in copacii din jur lumini si pune pe alee flori. Daca nunta ta este intr-o sala de restaurant, atunci cere-i celui care se ocupa de decor sa aranjeze la intrare un loc plin de flori si lumini.

Nunta de vis. Biletele cu locurile de la masa

De ce: Daca nu ai domnisoare de onoare care sa insoteasca invitatii la masa sau ele nu stiu toti invitatii, atunci este mai usor sa alegi biletele cu numele lor si numarul mesei la care vor fi asezati.

Cum sa o faci: La intrare, pune un panou inconjurat de flori in care sa agati biletele cu numele invitatilor si numarul mesei lor. Ei isi vor lua bileteul si se vor duce linistiti la masa, fara sa caute, fara sa fie haos.

Nunta de vis. Luminile

De ce: Luminile potrivite fac un loc sa arate superb. Pe langa faptul ca invitatii vor arata fabulos in poze, poti sa pui in centrul atentiei ringul sau anumite piese din decor doar cu ajutorul luminilor.

Cum sa o faci: Renunta la luminile “albe”, care scot in evidenta toate imperfectiunile. Opteaza pentru candelabre sau becuri agatate din loc in loc.

Nunta de vis. Meniul

De ce: Meniul ii ajuta pe invitati sa stie ce servesc. Mai mult, asezat in centrul mesei, intr-un stil elegant va da o nota aparte nuntii tale.

Cum sa o faci: Meniul poate sa stea si la masa sau la receptie, scris pe un panou sic. Mai mult, poate sa fie gasit si pe acel biletel care conduce invitatii la masa. Culorile si stilul in care este scris depind numai de gusturile tale.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT