fbpx

Cum sa nu gafezi la o nunta! Ce sa nu porti niciodata in calitate de invitata

Orice femeie trebuie sa stie cum sa nu gafeze la o nunta. In calitate de invitata la o nunta, trebuie sa stii cateva reguli pe care nu trebuie niciodata sa le incalci. In primul rand, nu trebuie sa eclipsezi mireasa.

Cum sa nu gafezi la o nunta: Nu purta alb

Este apanajul si dreptul miresei, ambele in acea zi. De asemenea, stai departe de crem, fildes, alb-unt, exceptie facand situatiile in care stii sigur ca mireasa a optat pentru o rochie intr-o culoare neobisnuita, alta decat clasicul alb sau crem. Un costum intr-o culoare deschisa se potriveste oricarei situatii. Evita negrul cu orice pret. Il poti purta doar pentru petrecerea din aceeasi seara.

Cum sa nu gafezi la o nunta: Nu te descoperi in exces

Decolteurile prea indraznete, spatele gol, despicaturile laterale vor arata, fara doar si poate, nemaipomenit, dar nu cred ca vrei sa fii in centrul atentiei, mai ceva decat mireasa. Incearca sa te situezi la mijloc, epatare moderata!

Cum sa nu gafezi la o nunta: Evita rochiile de bal

Daca este vorba de o ceremonie “black-tie”, care necesita tinuta de seara, o astfel de rochie este o optiune corecta. Altfel, e posibil sa fii confundata cu domnisoarele de onoare.

Cum sa nu gafezi la o nunta: Fara haine de club

Hainele cu care te-ai imbraca la club, tinutele mulate, transparente, topurile care descopera abdomenul nu-si au locul la o nunta. Nu incerca haine care trec in zona frivola. Nunta apartine unui eveniment formal.

Cum sa nu gafezi la o nunta: Coafeaza-te cu stil

Sa nu pari ca porti o casca bine fixata, opteaza pentru bucle lejere, freze nu foarte sofisticate care sa reziste in orice conditii atmosferice pe parcursul intregii zile.

Cum sa nu gafezi la o nunta: Accesoriile sunt importante

Trebuie sa fie alese cu grija chiar daca vorbim de ceremonia din timpul zilei. Nu purta aceeasi geanta, aceiasi cercei si aceiasi pantofi cu care ai fost vazuta la birou sau la alte evenimente.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT