fbpx

Cum sa faci corect modificarile pentru rochia de mireasa: sfaturi de la specialisti

Ti-ai gasit rochia de mireasa, dar nu ti se potriveste inca? Iata tot ce trebuie sa stii despre modiciarile rochiei tale pentru a arata perfect in ziua nuntii.

Cand sa mergi pentru rochia de mireasa

Este important sa iti calculezi modificarile. Daca mergi cu rochia de mireasa mult prea devreme, s-ar putea ca pana la nunta sa mai ai nevoie de modificari. Nu este bine nici sa te duci in ultima clipa. Cel mai bine este sa vorbesti cu croitorul tau. Acesta iti va da cele mai bune indicatii si recomandari. Mai mult, croitorul iti va spune si de cate probe ai nevoie pana cand rochia va arata ca turnata pe tine.

Ce sa aduci pentru rochia de mireasa

Atunci cand mergi sa iti probezi rochia trebuie sa aduci cu tine si lenjeria intima si pantofii, dar si bijuteriile. Cu toate la locul lor, abia atunci vei realiza cat trebuie sa modifici din rochie. Lenjeria intima si pantofii te ajuta sa vezi cat trebuie sa tai din rochie si in lungime si in latime.  A ccesoriile sau voalul te vor ajuta sa iti dai seama cum vei arata in intregime.

Cu cine sa te duci la proba pentru rochia de mireasa

Chiar daca ai foarte multe domnisoare de onoare, nu este o idee buna sa le aduci pe toate atunci cand iti probezi rochia de mireasa. Cel mai bine este sa mergi cu mama sau o prietena de incredere sau o ruda foarte apropiata. Mai mult, nu uita sa aduci persoana care te va ajuta sa te imbraci pentru a invata cum sa te ajute in ziua nuntii.

Posibilitati nenumarate pentru rochia de mireasa

Chiar daca alegi sa iti faci rochia pe comanda sau o cumperi de la o casa de moda, optiunile pentru a fi modificata sunt nenumarate. Croitorii pot sa refaca o rochie de la zero, in functie de gusturile tale. Mai mult, poti modifica si rochia mamei tale, care sa pastreze linia fabricii, dar sa adauge cateva note in trend.

Totul depinde de gusturile si dorintele tale, insa nu uita ca modificarea unei rochii ia timp mai mult si necesita mai multi bani.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT