fbpx

Unghii de nunta. Cum sa ai cele mai frumoase unghii pentru nunta ta

Unghii de nunta. Unghiile au un rol important in ziua nuntii tale. Ele sunt in centrul atentiei, atat la biserica, cat si la primiriea invitatilor. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ai unghii frumoase si sanatoase pentru marele eveniment.

Unghii de nunta. Foloseste o crema hranitoare pentru maini si unghii

Pentru unghii superbe, trebuie sa ai si o crema hidratanta. Astfel, iti vei inmuia cuticulele, iar mainile tale o sa fie moi si fine. Nu uita sa o folosesti in fiecare zi, dupa ce te speli pe maini.

Unghii de nunta. Protejeaza-ti unghiile

Atunci cand faci curat in casa, ungiile tale sunt supuse unor factori toxici care le degradeaza. Chimicalele din produsele de curatat si chiar praful le afecteaza extrem de mult. Asa ca foloseste o pereche de manusi pentru a te proteja si nu uita sa te speli bine pe maini dupa ce ai terminat treaba.

Unghii de nunta. Foloseste bureti de unghii pentru masaj

Unghiile tale cresc mai repede atunci cand se alimenteaza cu o cantitate mai mare de sange. In magazinele de specialitate o sa gasesti buretei speciali cu mai multe fete. Astfel, iti pilesti unghiile, apoi la faci mai stralucitoare cu ajutorul acestor buretei speciali. Sangele se va pune in circulatie, iar unghiile tale vor creste peste noapte.

Unghii de nunta. Evita oja cu uscare rapida

Nu iti cumpara pentru unghii oja cu uscare rapida! Aceasta contine mai multa acetona si alcool. Cauta in magazinele de specialitate oja normala si citeste cu atentie ingredientele. Exista culori uimitoare din diferite game, care nu contin aceste doua ingrediente in cantitate atat de mare.

Unghii de nunta. Ai grija la produsele pentru indepartarea ojei

Produsele pentru indepartarea ojei pot contine si ele foarte multa acetona. Aceasta deterioreaza unghiile si le fac lipsite de stralucire. Mai mult, ele se subtiaza si nu iti poti realiza modelul pe care il doresti in ziua nuntii. Atunci cand mergi la shopping cauta produse sarace in acetona. Citeste mereu ingredientele inainte de a achizitiona un produs.

Unghii de nunta. Alege forma dreapta a unghiilor

Atunci cand iti tai unghiile, alege sa o faci drept. Forma rotunda a acestora favorizeaza cresterea unghiei in carne, lucru foarte dureros. Nu iti taia unghiile nici prea scurte pentru ca te vor durea si nu vrei acestor discomfort in ziua nuntii tale.

Unghii de nunta. Ia vitamina B

Vitamina B este foarte buna pentru intarirea unghiilor. Ai nevoie de unghii puternice pentru o manichiura superba in ziua nuntii tale. Aceasta vitamina se gaseste in farmacii si are multe beneficii atat pentru maini, cat si pentru restul corpului.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT