fbpx

Cum organizezi o nunta restransa. Top 5 trucuri pentru o nunta restransa reusita

Cum organizezi o nunta restransa. Daca o nunta restransa e ceea ce iti doresti atat tu cat si partenerul de viata, ai facut o alegere ideala. Iata cateva trucuri pentru a avea o nunta daca nu perfecta, oricum aproape de perfectiune.

1. Cum organizezi o nunta restransa. Alegerea invitatilor

In primul rand o nunta restransa inseamna atat un spatiu mai mic cat si mai putine persoane. Aceste persoane vor fi de fapt membrii familiilor voastre largite, parinti, bunici, matusa, unchi, verisori si poate cativa prieteni. Ar trebui in total sa nu fie mai mult de 30 de persoane. Spune-le foarte clar invitatilor tai despre decizia ta si asigura-te ca nu ti-o vei schimba indiferent de argumentele lor.

2. Cum organizezi o nunta restransa. Bugetul

Gandeste-te foarte bine ce buget ai si fa-ti liste cu toate cheltuielile. Consulta-te cu familia ta sau cu un planificator de nunti daca simti ca nu te descurci. Chiar si pentru o nunta restransa ai nevoie sa stii distribuirea foarte clara a fondurilor.

3. Cum organizezi o nunta restransa. Alege-ti un loc cat mai potrivit

Nu inchiria o sala sau un restaurant prea mare daca stii ca o sa fie numai 30 de persoane. Un cort special, o mica gradina de vara sau o sala eleganta ar fi doar cateva idei. Totul e sa dea senzatia pe care ti-o doresti, de intimitate, de mica sarbatoare si nu de bairam sau discoteca.

Fotografii de botez cu Nicole Stefania4. Cum organizezi o nunta restransa. Fa tu meniul

Nu comanda sapte feluri de mancare. Cei mai multi lasa in farfurie cantitati mari de mancare sau nici nu se ating de portie. Pentru ca invitatii sunt cunostinte atat de apropiate fa un meniu format din trei, maxim patru feluri de mancare incluzand desertul, pe poftele lor. Poti chiar sa ii intrebi ce le-ar placea sa manance. Nu are rost ca din snobism, sa risipesti atatia bani.

Nunta la Magic Place Events (Bucuresti)5. Cum organizezi o nunta restransa. Muzica

In acelasi fel, procedeaza si cu muzica. Probabil ca le cunosti deja gusturile sau din nou, nu pierzi nimic daca ii mai intrebi. Nu chema un dj mai ales daca e o nunta restransa si nu pune muzica “ca la nunta” doar fiindca asa se face. O nunta restransa iti da mai ales sansa sa creezi toate elementele acesteia pe gustul tau si al invitatilor tai. Ai putea avea si un moment original, cu un violonist sau pianist.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT